Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφορά δωμάτια σε πόλη νησιού. Είναι ένα μικρό κατάλλυμα 6 διαμερισμάτων των 4 ατόμων το κάθε διαμέρισμα, σε κτήριο πολυκατοικίας. Όσο αφορά το ΖΝΧ , είμαι ανάμεσα στην εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για κάθε διαμέρισμα , και στην εγκατάσταση συστήματος βεβιασμένης ροής με ηλιακά πάνελ, θερμοδοχεία σε αποθηκάκι στο ισόγειο (μαλλον 2 300ρια) , και ΙΣΩΣ εφεδρική αντλία θερμότητας εγκατεστημένη στο δώμα που θα δίνει και αυτή στα θερμοδοχεία. Η σκέψη της αντλίας θερμότητας προέκυψε στην περίπτωση που δεν θα έχει ηλιοφάνεια και στην περίπτωση που θα νοικιαστεί κάποιο και μέσα στο χειμώνα . Θα ήθελα την άποψή σας επί του θέματος.
Η δευτερη λύση θεωρώ είναι πιο ολοκληρωμένη μηχανολογικά και ενεργειακά, απλά μετά έχω πολλά ανεβοκατεβάσματα δωμα με αποθήκη, πιο περιπλοκα συστηματα , αλλα μου δινει κεντρικο έλεγχο και καλυτερο αποτελεσμα αισθητικα στο δώμα. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.