Pavlos Ioannidis Δημοσιεύτηκε October 1, 2025 at 09:53 μμ Δημοσιεύτηκε October 1, 2025 at 09:53 μμ Καλημέρα συνάδελφοι. Έχει πελάτης μου οικόπεδο το οποίο βρίσκεται εν μέρει εντός και εν μέρει εκτός ορίων οικισμού κάτω των 2000. Το εντός οικισμού τμήμα είναι μικρότερο της κατά κανόνα αρτιότητας και όπως γνωρίζω μπορεί να λάβει την κατά κανόνα και να οικοδομήσει και στο τμήμα εκτός ορίων αν το επιθυμεί. Το εκτός οικισμού κομμάτι, έχει την αρτιότητα των 4στρ της ΖΟΕ της περιοχής, αλλά δεν έχει πρόσωπο σε κάποια αναγνωρισμένη οδό. Η συνολική όμως ιδιοκτησία έχει πρόσωπο σε δημοτική οδό (του οικισμού). Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί να οικοδομήσει το εκτός σχεδίου τμήμα χωρίς αυτό να έχει πρόσωπο σε αναγνωρισμένη οδό; Αφού είναι μία ιδιοκτησία, μπορεί να θεωρηθεί ότι το πρόσωπο του εκτός οικισμού κομμάτι είναι αυτό που έχει μέσω του τμήματος εντός οικισμού; Έχω ρωτήσει συναδέλφους και οι απόψεις διίστανται. Ευχαριστώ πολύ Αν έχει τεθεί αλλού παρόμοια ερώτηση παρακαλώ ενημερώστε με για να μην δημιουργώ άσκοπα threads.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα