Sfigas Δημοσιεύτηκε February 1, 2026 at 01:20 μμ Δημοσιεύτηκε February 1, 2026 at 01:20 μμ (edited) Καλησπέρα σας, ήθελα κια εγώ με την σειρά μου να λυσω κάποιες ερωτήσεις που εχω. Έχω ένα δώμα μονοκατοικίας 110τμ και θελω να βάλω μια πέργκολα οανω της με κλίση από τα 3 μέτρα μέχρι τα 2 μετρα ώστε αργότερα να μπουν φωτοβωλταικα πανελ οανω (με άλλη άδεια φυσικά), Ο μηχανικος μου έχει βγάλει άδεια για περκολα 60τμ αλλά επειδή έκανε λάθος και είναι εντός του Δ με το γείτονα, ουσιαστικά θα την απόμακρινω απο τον δίπλα για να βγω εκτός Δ και θα γίνει 40τμ τελικά, μια σημαντική απορία είναι αν χρειάζεται νέα άδεια μικρής κλίμακας; γίνεται τροποποίηση της ίδιας; η την αφήνουμε ως έχει με τα 60τμ διότι θα είναι μικρότερη ή κατασκευή ουσιαστικά. Να του πω να αλλάξει μόνο τοπογραφικό κια να μου φτιάξει ένα ΤΕΜΕ ότι δεν επηρεάζει το ιδεατό στερεό και δεν επηρεάζει τη στατική επάρκεια του δώματος και είμαστε οκ η τροποποίηση η αλλαγή όλης της άδειας; Επίσης εινια και αλλες εργασιες μέσα στην αδεια, τι γινετια με αυτές; Την κατασκευή την έχω ξεκινήσει εδώ και μερικές ημερες οπότε μπορώ να την παραμετροποίησω εύκολα Ακομα του έχω δώσει φωτογραφίες από πριν ξεκινησω, αυτές τις ανεβάζει κάπου ή απλά τις κρατάει στο αρχείο του για να αποδείξει ότι η άδεια βγήκε πριν την κατασκευή της περκολας η άμα τις χάσει τι γινετια μετα; Έχει κάνει κάποια λαθάκια ο μηχανικός γενικά και θα τον αλλάξω μόλις τελειώσει η διαδικασία γιαυτό και ρώταω εδώ μην βρεθώ προ εκπλήξεως. Ποια η γνώμη σας; Edited February 1, 2026 at 01:21 μμ by Sfigas
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα