Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kouf

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kouf

  1. Καλησπερα, γνωριζει κανεις το μεταπτυχιακο στο ΑΠΘ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ; Ενδιαφερομαι κυριως για την Α' κατευθυνση. Πιο συγκεκριμενα ειμαι τελειοφοιτος πολιτικος μηχανικος και δεν εχω καταλαβει ακομα πως λειτουργει αυτο το μεταπτυχιακο, αν δηλαδη αξιοποιει και ενδιαφερεται για πολιτικους μηχανικους οι οποιοι θελουν να ασχοληθουν για παραδειγμα με την φιλοσοφια των μνημειακων κτιριων και τους τροπους επεμβασης τους.
  2. Καλησπερα συναδελφοι, Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με το μεταπτυχιακο, στο πολυτεχνειο του Μιλανο( Politecnico Milano), "Civil engineering for risk Mitigation". Πιο συγκεκριμενα: -Προυποθεσεις/κριτηρια εισαγωγης στο μεταπτυχιακο -Θεματολογια μεταπτυχιακου -Επιπεδο διαδασκαλιας/συννενοησης -Διδακτρα/Γενικες πληροφοριες για την ζωη στο Μιλανο κ.ο.κ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.