Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis45

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ναι, έχω τα απαραίτητα αποδεικτικά ιδιοκτησίας και το έχω περιφραγμένο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  2. Δηλαδή θα πρέπει να κυνηγάω εγώ τον εργολάβο; Για να με πληρώσει για την χρήση της γης μου και να αποκαταστήσει την γη μου στην πρότερη κατάσταση; Η δημόσια υπηρεσία δίνει το δικαίωμα στον εργολάβο να μου καταπατήσει την γη, και θα πρέπει εγώ να βάλω και να πληρώσω δικηγόρο για να κατοχυρώσω τα δικαιώματά μου; Συγνώμη, άλλα αυτό είναι το νόημα που βγάζω. Εγώ δεν έχω ΦΕΚ σαν αυτό που ανάφερες για την περίπτωσή μου. Ενώ η μελέτη του έργου δεν υποχρεώνει τον εργολάβο να αποκαταστήσει τον χώρο στην προηγούμενη κατάσταση.
  3. Λόγω εργασιών στο συγκοινωνιακό δίκτυο, θα περάσουν προσωρινά τον επαρχιακό δρόμο μέσα από την ιδιοκτησία μου. Για να γίνει αυτό προβλέπεται να κάνουν χωματουργικά έργα μέσα στην γη μου (θα ρίξουν τόνους μπάζα) για να ισιώσουν την κλίση του εδάφους. Δεν με ενημέρωσαν πότε για αυτό, από δικό μου ενδιαφέρον πήγα και απαίτησα την μελέτη του έργου το οποίο με τα χίλια ζόρια τελικά μου έδωσαν. Τι δικαιώματα έχω, πως μπορώ να εγγυηθώ πως θα επανέλθει η ιδιοκτησία μου στην πρότερη της μορφή, μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση για την προσωρινή χρήση της γης μου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.