Μετάβαση στο περιεχόμενο

KonstantinosG

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από KonstantinosG

  1. 6 ώρες πριν, fotis1234 said:

    Μanosdog Μολις με πηραν τηλεφωνο για ιατρικες εξετασεις ηδη εχουν ξεκινησει τα τηλεφωνα για ορισμενους που ειρωνονευονταν εδω μεσα που σκοπο ειχαμε μονο να καλυψουμε απαντησεις λογω του αγχους που υπηρχε απο τους υποψηφιους..Οπως και να χει ευχομαι καλη επιτυχια σ ολους

    Καταρχάς συγχαρητήρια! Τι ιατρικές εξετάσεις? Για τους "Τεχνίτες Συντήρησης - Ηλεκτρολόγους" ξέρουμε αν έχουν πάρει τηλέφωνα?

  2. 1 ώρα πριν, fotis1234 said:

    Καλησπερα σ ολη τν ομαδα..Λοιπον σημερα βγηκε η λιστα για 42 ατομα και ειμαι τελικα μεσα στους επιτυχοντες ηδη ξεκινησα να ψαχνω σπιτι στην Ελευσινα..Manosdog να ξερεις δεν θα σου πουν απο τη διοκηση αν θες να μαθεις αν εισαι μεσα μονο αν εχεις καποιο γνωστο που δουλευει μεσα μπορει να σου πει αλλα η λιστα εχει βγει αυτο στο λεω με βεβαιοτητα..τωρα τα τηλεφωνα θα ξεκινησουν απο αρχες Μαρτιου γιατι 28 Φεβρουαριου εχουν οριστικο ΔΣ..Ευχομαι καθε επιτυχια σ οσους εχουν συμετασχει στο διαγωνισμο

    Συγχαρητήρια, ξέρουμε πόσα άτομα είναι οι Τεχνίτες Συντήρησης - Ηλεκτρολόγοι?

  3. Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

    Οι θέσεις που συζητάτε είναι για τους "Τεχνίτες Συντήρησης - Ηλεκτρολόγοι"?

    Γιατί αν συζητάτε για αυτές τις θέσεις πως προκύπτει ότι θα πάρουν 42 άτομα όταν κάλεσαν για συνέντευξη τους πρώτους 36?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.