Μετάβαση στο περιεχόμενο

manos mag

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από manos mag

  1. Βάσει ΝΟΚ υπόσκαφο είναι το κτίριο που έχει μία ορατή όψη και γίνεται πλήρη αποκατάσταση φυσικού εδάφους . Έχει ένα ενδεικτικό ο ΝΟΚ με  ίσια στέγη και απάνω φυτεμένο δώμα μπορεί αυτή να είναι επικλινές  ώστε να μην έχει φορτία το δώμα από την αποκατάσταση του φυσικού

     

    Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

    Pavlos33

  2. On 7/7/2015 at 5:06 ΜΜ, jedi.Yannis said:

    Στους οικισμούς ο περιορισμός του ύψους του υπογείου στα επικλινή είναι μόνο σε οικόπεδα που είναι ανάντι ή κατάντι του δρόμου και είναι ανωφερικά ή κατωφερικά με κλίση 15%+ από τον δρόμο. Δεν ισχύει σε οικόπεδα με κλίση παράλληλα στο δρόμο γιατί δεν είναι ανάντι του ή κατάντι του.

    Αυτό γιατί το ΦΕΚ έλεγε "στα ανωφερικά οικόπεδα - στο ανάντι του δρόμου" και "στα κατωφερικά οικόπεδα - στο κατάντι του δρόμου".

    Αν το οικόπεδο δεν είναι στο ανάντι ή στο κατάντι του δρόμου (στάθμη πιο πάνω ή πιο κάτω από το δρόμο) δεν ισχύει ο περιορισμός.

    Όταν ο δρόμος ακολουθάει την κλίση του εδάφους (ανηφορικά) και το οικόπεδο είναι σε αναβαθμίδα 4 μέτρα στο κάτω σημείο και 1 στο απάνω θεωρείται ανάτι :

     

  3.        Καλησπέρα είμαι καινούριος στο Forum θα ήθελα τη βοηθειά σας στο παρακατω θέμα :    Αγροτεμάχιο 19 στρέμματα με 130 μετρα προσοψη σε αγρτικο δρόμο αρτιότητη 4 στρέματα με 25 μέτρα φάτσα στο δρόμο 5 κληρονόμοι πως μπορω να κάνω κατάτμησ 4 + 4 + 4 + 7 ( 5+2 ) δηλλαδη ο ΄ενα ιδιοκτήτης να πάρει 2 στρέμματα απο τα 7 και ο άλλος 5 οι ιδιοκτήτες συμφωνουν έτσι . Μπορεί κανεις να με βοηθήσει

    Το αγροτεμάχιο βρισκεται σε ΖΟΕ

  4.  σωστα  ανεφερε ο Κων

     

     

     

     

     εφοσον ο  δρομος ειναι προ 23 και δεν υπαρχουν  αλλες απαγορευσεις, οπως  επεσημανε ο Κων

    μπορεις να κοψεις σε οσα τμηματα  θελεις......

    ειτε αρτια και οικοδομησιμα, αναλογα με το προσωπο και το εμβαδον

    ειτε οχι...

     

     

    το προβλημα ειναι οτι αυτα τα "2"  στρ. δεν θα ειναι αρτια και οικοδομησιμα και αυτο θα  πρεπει να το ξερει ο  "7ος"

     

    Μια  λυση ειναι να γινουν τα γινουν τα 3  "τεσσαρια" και στο " εφταρι"  να μπουν εξ αδιαιρετου 5/7 ο ενας και 2/7 ο άλλος

    To τοπογραφικο που έχω λέει ότι είναι άρτια με 4000 τμ. Πωσ μπορώ να εξακριβώσω αν ο δρόμος είναι προ του 23

  5. Πρώτα να γίνει έλεγχος αν ο αγροτικός είναι δημόσιος, δηλαδή ή προϋπηρχε του 1923 ή είναι από αναδασμό ή διανομή, ή έγινε ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για πρόσβαση σε ακτή, ή σε σημαντικό δημόσιο έργο ,αρχ. χώρο κλπ.

    Προσοχή μήπως είσαι σε νατούρα ή ΖΟΕ. Εκτός νατουρα ή ΖΟΕ η κατάτμηση είναι νόμιμη, όμως αν δεν είναι κοινόχρηστος ο δρόμος δεν επιτρεπεται η δόμηση παρά μόνο για αγροτικά κτήρια και δεξαμενές.

    Ο δρόμο είανι πριν του 23 το θέμα μου είναι πως θα κόψω μη άρτιο

  6.        Καλησπέρα είμαι καινούριος στο Forum θα ήθελα τη βοηθειά σας στο παρακατω θέμα :    Αγροτεμάχιο 19 στρέμματα με 130 μετρα προσοψη σε αγρτικο δρόμο αρτιότητη 4 στρέματα με 25 μέτρα φάτσα στο δρόμο 5 κληρονόμοι πως μπορω να κάνω κατάτμησ 4 + 4 + 4 + 7 ( 5+2 ) δηλλαδη ο ΄ενα ιδιοκτήτης να πάρει 2 στρέμματα απο τα 7 και ο άλλος 5 οι ιδιοκτήτες συμφωνουν έτσι . Μπορεί κανεις να με βοηθήσει

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.