Μετάβαση στο περιεχόμενο

mnordas

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από mnordas

  1. Όσο αφορά στα φύλλα καταγραφής μπορείς να εισάγεις στο σύστημα περισσότερα από ένα. Αν η ανάκληση έγινε για λόγους άσχετους με ψευδή στοιχεία και ανακριβείς αποτυπώσεις στις μελέτες για την έκδοση οικοδομικής άδειας, τότε όσο αφορά για το κτίριο για το οποίο ανακλήθηκε η άδεια, αυτό δηλώνεται με την επιλογή "τυπος αυθαιρεσίας---> ανακληθείσα οικοδομική άδεια (παρ.18 άρθρ. 24), σε ένα φύλλο καταγραφής. Δεν θα σου υπολογίσει πρόστιμο. Είτε βάλεις ένδειξη "με οικοδομική άδεια" είτε συμπληρώσεις "οχι" δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Στην επόμενη φάση υποβολής θα σου υπολογίσει το παράβολο που αντιστοιχεί.

    Σχετικά με τις υπόλοιπες παραβάσεις, που είναι κατά παράβαση της ανακληθείσας Ο.Α θεωρώ, εκφράζοντας προσωπική γνώμη, ότι το πιο ασφαλές θα είναι να υπολογιστούν χωρίς Ο.Α. και αυτό γιατί ο νόμος δίνει την ευνοϊκή διάταξη για ένα καθόλα νόμιμο κτίριο που η άδειά του ανακλήθηκε με την υπαγωγή του στο άρθρο 24. παρ. 18.Συνεπώς σε ένα επιπλέον του πρώτου φύλλου καταγραφής ή περισσότερα, υπολογίζεις τις αυθαιρεσίες κατά τα γνωστά.

    Σε αντίστοιχη περίπτωση με ανάκληση οικοδομικής αδείας το  καθ' υπέρβαση της αρχικής άδειας κλείσιμο Η/Χ θα υπολογιστεί στα πρόστιμα με Ο.Α ή χωρίς αυτή και αν βάλουμε την οικοδομική άδεια με ποιο συντελεστή θα συγκρίνουμε την υπέρβαση δόμησης  ; To συγκεκριμένο θέμα έχει προκύψει για ακίνητο που θέλει να αγοράσει πελάτης και την υπαγωγή την έχει κάνει συνάδελφος. 

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.