Μετάβαση στο περιεχόμενο

stathis83

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από stathis83

  1. Ειμαι σιγουρος οτι ο κανονισμος ηλ. Εγκαταστασεων απαγορευει την θεση αυτη, αλλα αυτη τη στιγμη δεν τον εχω μαζι.

     

    Στο σπιτι μου δεν θα το εβαζα ποτε εκει ακομα και αν μου το ελεγε και ...ο παπας της Ρωμης

    Με προβληματισες τωρα αδελφέ. Θα στείλω την φωτογραφια απευθείας στην θερμιτρον ελλαδας να μου πουν την γνωμη τους.

    Πάντως κατι βίντεο που ειδα απο μια αντιστοιχη αγγλική εταιρεία με ταχυθερμαντήρες και αυτοι εκεί τα έχουν στη μπανιέρα.

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  2. μονη κουκιδα=καλοκαιρι, διπλη = χειμωνας, και διαλεγεις μια απο τις 7 διαβαθμισεις θερμοκρασιας με τον αλλο διακοπτη

    Ξέρω τι αντιπροσωπευουν οι κουκιδες. Το δοκίμασα σύμφωνα με τις οδηγιες της αντιπροσωπειας αλλά πάλι κάνει 2-3 λεπτά να ζεσταθει το νερό.

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  3. Το manual το εχεις διαβασει?

    Ναι το διάβασα. Μίλησα τώρα με την αντιπροσωπία στη Κύπρο. Μου είπανε πρώτα να ανοίγω το νερο και μετα απο 5 δευτερόλεπτα και να γυρίσω τον διακόπτη στη διπλη κόκκινη κουκκίδα.

     

    Θα το δοκιμάσω το βράδυ

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  4. Γειά σας παιδια. Πήρα το apollon 7s 6300kw. Εχω μια ερώτηση. Ανοίγω το μηχάνημα και μετα απο 2 λεπτά που τρέχει ζεσταίνεται το νερό. Είναι νορμάλ αυτό? Κανονικά δεν έπρεπε να ειχα ζεστο σε 5-6 δευτερόλεπτα?

    Ακομα μια ερώτηση. Στον πανω διακοπτη υπάρχουν 3 στασεις. Το μηδεν, μια κοκκινη κουκκιδα και διπλη κόκκινη κουκκιδα. Το μηδεν ειναι για να είναι κλειστό. Όταν το εχω στο μηδέν όμως και ανοιξω το νερό το λαμπακι αναβει παλι. Ειναι νορμάλ αυτό? Ευχαριστώ

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  5. Ο ταχυθερμαντηρας (αυτοι που εχω εδω τουλ) εχει στην εισοδο του (στο ρακορ) ενα πλαστικο καλυμμα με ψιλες τρυπιτσες, τωρα κυριως για φιλτρο ακαθαρσιων θα το εχουν. Αυτο στραγγαλιζει αρκετα την ροη του νερου, με συνεπεια ο ταχυθερμαντηρας να βγαζει λιγοτερο νερο (το οποιο το θερμαινει πιο ευκολα- με ενα σμπαρο δυο τριγωνια δηλαδη, και κατακρατηση ακαθαρσιων και φαινομενικα πιο μεγαλη αποδοση). Με ενα κατσαβιδακι ή κατι μυτερο το βγαζεις, δεν ειναι τιποτα. Παντως στο ξαναλεω ειναι πολυ τιμια μηχανηματα. Αν χρειαστει να βαλω καπου, τετοιο θα παρω παλι. Εχω αυτα που χαρακτηριζει ως μοντελα Κ6

    Να σαι καλά φίλε μου. Θα παρω Δευτέρα πρωί να μαθω τιμές. Πήρα τιμη σημερα για ενα Triton αγγλικό που βγάζει μεχρι 8.5 KW. Μου είπε 350 με την εγκατάσταση.

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  6. Τhermitron

    Ειναι ελληνικοι, εχουμε εγκατεστημενους τρεις αυτη τη στιγμη στα σπιτια μας. Ισχυς τους γυρω στα 4kW. Με θερμοκρασια εισερχομενου νερου γυρω στους 10 κανεις υπερανετα ντους. Απο παλια θυμαμαι να τους χρησιμοποιουν οι δικοι μου (παλιο σπιτι χωρις ιδιαιτερη προβλεψη για Η/Μ)

    Ειχα και εγω ως σπουδαστης στην ξανθη ενα, στην κουζινα για να μην βαζω συνεχεια μποιλερ για να πλυνω 2-3 πιατα.

    Αν το νερο υδρευσης δεν εχει πολλα αλατα θα την βγαλεις πολλα χρονια. Εναλλακτικα, ανοιγμα καθε λιγα χρονια και καθαρισμος του θερμαντικου στοιχειου (ευκολη διαδικασια, φανταζομαι ολοι οι ταχυθερμαντηρες θα αντιμετωπιζουν ιδιο προβλημα με τα σκληρα νερα)

     

    Τους συνιστω ανεπιφυλακτα.

     

    edit: Βλεπω στην σελιδα της εταιριας οτι υπαρχει αντιπροσωπεια λευκωσια... ψαξου. Να ξερεις οτι υπαρχουν και ανταλλακτικα. Πριν ενα μηνα ο ταχυθερμοσιφωνας του μπανιου εριχνε το ρελε διαρροης και αλλαξαμε την αντισταση με καινουρια που ειχαμε απο παλια φυλαγμενη στην αποθηκη.

    Ευχαριστώ. Με ανησυχεί λίγο η πίεση του νερού. Πήγα σε ενα σπιτι κάποιου φίλου, που έχει και αυτός πιεστικο και ταχυθερμαντήρα μια μαρκα που δεν ξερω. Το νερό που που βγάζει ήταν μεν ζεστό αλλα δεν είχε καθόλου πίεση. Με το ζόρι έβγαινε.

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

  7. Βλέπω πως το τελευταίο ποστ εδω ήταν πριν 4 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα απαντήσει κάποιος αλλά θα ρωτήσω. Είμαι απο Κύπρο και ψάχνω ταχυθερμαντήρα για στο μπάνιο μου. Υπάρχει πιεστικο. Πρότεινετε κάποια μάρκα εκτός απο Triton? Ευχαριστώ

     

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.