Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανόσαυρος

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Μηχανόσαυρος

  1. Το πτυχίο που παίρνουν οι γιατροί με 6 χρόνια σπουδών αναγνωρίζεται ως master;

     

     

     

    Μάλιστα, απορείς γιατί ενοχλούνται κάποιοι με την αναβάθμιση έστω και θεωρητική όταν τα πτυχία τους δεν έχουν καν τα επαγγελματικά δικαιώματα που τους αναλογούν από τις σπουδές τους. Οχι μόνο κόμπλεξ δεν έχει κάποιος που ενοχλείται από αυτό αλλά μάλλον εσύ πρέπει να έχεις θράσσος που απορείς και χαρακτηρίζεις κιόλας για αυτή την ενόχληση.

     

    Anyway, δεν θα κάτσω να τσακωθώ εδώ, αρκετά με τέτοιους διαξηφισμούς όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω τι θα πράξει η τωρινή κυβέρνηση με τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των ΤΕΙ, αλλά επειδή διαβλέπω οτι πάλι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και το μόνο που κάνουν είναι απλά να ευνοούν κλάδους χαρίζοντας ρυθμίσεις ρουσφετολογικού χαρακτήρα, εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να καταργήσει αυτή την ρύθμιση για τα grecomaster και να τελειώνουμε με αυτά τα συντεχνιακά καραγκιοζιλίκια του άκρως απογοητευτικού και αναποτελεσματικού ΤΣΙΠΡΙΖΑ.

    Έχει θράσσος επειδή εκφράζει την άποψή του; Από το ύφος του σχολίου σου είναι εμφανέστατη η ενόχλησή σου για την αναβάθμιση των Διπλωμάτων Πολυτεχνικών Σχολών (έστω και θεωρητική όπως σπεύδεις να την χαρακτηρίσεις), γιατί όπως γράφεις παρακάτω σε ενδιαφέρει η εκκρεμότητα των δικαιωμάτων του κλάδου σου (τει). Εννοείται ότι δεν θα καθίσεις να τσακωθείς όπως λές, αλλά όχι και να πιστεύεις ότι η ρύθμιση είναι ρουσφετολογικού χαρακτήρα και ευνοείται συγκεκριμένος κλάδος.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.