Μετάβαση στο περιεχόμενο

Thanos00

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Thanos00

  1. 18 hours ago, btp said:

    Από την Τετάρτη 3/4 μέχρι και σήμερα κάθε προσπάθεια μου για δαβίβαση παραστατικού μέσω της ειδικής φόρμας καταχώρησης αποτυγχάνει με το εξής μήνυμα λάθους:

     "cloudCode_263. Η ημερομηνία Διαβίβασης Παράλειψης/Απόκλισης(invoiceVariationType=1,2,3,4) είναι μη έγκυρη.",

    Όλα τα παραστατικά αφορούν είδος "2. Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών" και τύπο "2.1. Τιμολόγιο παροχής" με ημερομηνία έκδοσης 3/4/2024, και ακολουθώ τη ίδια διαδικασία διαβίβασης που χρησιμοποιούσα δίχως πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων την Πέμπτη 4/4 ενημερώθηκα ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα από τη μεριά του συστήματος και καταβάλλονται προσπάθειες επίλυσής του. Ωστόσο ακόμα και σήμερα το πρόβλημα παραμένει και δεν μπορώ να διαβιβάσω τίποτα μέσω της ειδικής φόρμας καταχώρησης.

    Έστειλα και σχετικά μηνύματα στο [email protected] όπου πέραν της αυτοματοποιημένης απάντησης καταχώρησης του αιτήματος μου δεν έχει δοθεί καμία περαιτέρω εξήγηση....

    Αγχώνομαι διότι πλέον η καταχώριση είναι εκπρόθεσμη και καραδοκούν πρόστιμα....

     

    Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος συνάδελφος ή γνωρίζει κάτι?

     

    Ευχαριστώ

    Καλημέρα

    Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα από τις 3/4. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την υποστήριξη της ΑΑΔΕ, που καταχώρησαν το πρόβλημα και τα στοιχεία μου και μου συνέστησαν υπομονή ... 

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.