Μετάβαση στο περιεχόμενο

C63amg

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από C63amg

  1. 42 λεπτά πριν, theo21 said:

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν είχες και σημειώσεις από μαθήματα θα γίνω χαλί να με πατήσεις 😂

    Ατυχησες φίλε μου. Πάντως δεν είναι δύσκολα τα μαθήματα...κ όπως σου είπα,θα πας Χίο η Μηχανιώνα.. Όχι Ασπρόπυργο

    • Thanks 1
  2. 8 λεπτά πριν, theo21 said:

    Ωραια.. Ήθελα να ρωτήσω εαν ισχύει τελικά το 1/3 και σε εμάς που είμαστε απο επιτροπή αντιστοιχίας, γιατι στο χαρτι λεει ουι πρεπει να περασεις και τα 9 μαθηματα για να ξεκινήσεις μπάρκο. 

    Ισχύει το 1/3 των μαθημάτων. Κ εγώ έτσι ταξίδεψα

    • Thanks 1
  3. 4 ώρες πριν, theo21 said:

    καλησπέρα παιδιά, απ' όσο ξέρω δε γίνεται να τα παρακολουθήσεις, μόνο να συμμετέχεις σε εξεταστικές. το θέμα είναι πως βρίσκεις ύλη και σημειώσεις. αν κάποιος έχει βρει κάτι θα ήμουν υπόχρεος αν βοηθούσε. ευχαριστώ.

    Καλησπέρα σε όλους, όσοι μένετε Αθήνα καλό είναι να απευθυνθείτε στο φροντιστήριο Πολυτοπο στον Πειραιά. Ο ιδιοκτήτης λέγεται Ηλίας και έχει ύλη των μαθημάτων για την ΑΕΝ της Χίου. Σε καμία περίπτωση μην γραφτείτε στου Ασπροπύργου, θα βλαστημισετε. Τα μαθήματα είναι πολύ εύκολα κ δεν χρειάζονται παρακολούθηση

    • Thanks 1
  4. Καλησπέρα κύριοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου στις 6/7/18 κ μετά από λίγες μέρες έγινε επιτροπή χωρίς να συμπεριλαβουν, γνωρίζετε αν γίνεται μέσα στον Αύγουστο για να προλάβω την εξεταστική του Σεπτέμβρη;; Ευχαριστώ! 

  5. On 11/10/2017 at 8:55 ΜΜ, Giannis.eng said:

    Ναι για να μπεις δοκιμος σε πλοιο πρεπει να δωσεις μαθηματα. Ευτυχως τωρα αλλαξε ο νομος και αν περασεις το 1/3 απο αυτα που σου εχουν βγαλει πας δοκιμος το πρωτο μπαρκο και επειτα δινεις και τα υπολοιπα! 

    Καλησπέρα φίλε μου θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής, εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου στις 6/7/18 κ μετά από λίγες μέρες έγινε επιτροπή χωρίς να συμπεριλαβουν, γνωρίζεις αν γίνεται μεσα στον Αύγουστο για να προλάβω την εξεταστική του Σεπτέμβρη;; Ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.