Μετάβαση στο περιεχόμενο

voulamitsakou_22632

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από voulamitsakou_22632

  1. 11 λεπτά πριν, jedi.Yannis said:

    εννοώ ότι πχ στον τοίχο πρέπει να πιάσεις το R / U του προγράμματος (που το έχεις), τα κουφώματα να είναι καλύτερα από U=3,2 κλπ. Γενικά όλα αυτά τα έχουμε, γιατί ότι κυκλοφορεί γενικά τείνει να είναι καλύτερο από τα παραπάνω.

    Αυτό το U έγινε 3 απ΄οτι με ενημέρωσαν με ΦΕΚ . Αλλά και πάλι δύσκολο να είναι τόσο μεγάλο. Έχεις δίκιο. 

  2. 14 λεπτά πριν, jedi.Yannis said:

    Από την στιγμή που επιτρέπονται αποκλίσεις από τις αρχικές παρεμβάσεις και το σενάριο του ΠΕΑ 1 ταυτίζεται με τις αρχικά προτινόμενες παρεμβάσεις, υποθέτω πας με τις ελάχιστες απαιτήσεις του προγράμματος, στις επεμβάσεις (40% ΚΑ και ΚΕΝΑΚ για κάθε στοιχείο (τοίχο, μόνωση, κλιματιστικό κλπ)).

     

    Μίλησα με το helpdesk επιτέλους και μου είπαν αυτό που γραφει το έντυπο προγράμματος ΕΚΟ ΙΙ ,  και απ 'οτι υπολόγισα είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις του προγράμματος (40%ΚΑ). Κενάκ για το κάθε στοιχείο τι εννοείς?

  3. 4 λεπτά πριν, jedi.Yannis said:

    Το σενάριο του 2ου ΠΕΑ δεν αφορά εργασίες του προγράμματος. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπαρχει θέμα. Το 2ο ΠΕΑ πιστοποιεί με το αρχικό κτίριο ότι θέλει το πρόγραμμα. Το σενάριο είναι πάλι τυπικό, για μελλοντικές συστάσεις.

     

    ώ οι τελικές παρεμβάσεις πρέπει να πετυχαίνουν στόχο 40%του κτιριου αναφοράς ή τον ίδιο στόχο που είχε επιτευχθεί με το σενάριο ου 1ου ΠΕΑ?

  4. Αν στο 2ο ΠΕΑ  αλλάξει το σενάριο των παρεμβάσεων, ο ενεργειακός στόχος πρέπει να είναι ίσος ή μεγαλύτερος από αυτόν που προτάθηκε στο σενάριο του 1ου ΠΕΑ η απλά πρέπει να είναι μεγαλύτερος του 40% της κατανάλωσης του κτιρίου αναφοράς για εισοδηματική κατηγορία 1?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.