Μετάβαση στο περιεχόμενο

reuse

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από reuse

  1. On 16/3/2009 at 1:56 ΜΜ, maximos75 said:

    Διότι επέτρεψε μου Patrick με όλο το σεβασμό και άνευ παρεξηγήσεως όπως έγω δεν μπορώ να κάνω σύνθεση κατασκευής με την ίδια ευκολία και άνεση που θα τη κάνεις εσύ και καλά κάνεις έτσι και ένας Αρχιτέκτων δέν είναι δουλειά του να κάνει στατικές μελέτες και να υπογράφει αντισεισμικά άσχετα τι λένε τώρα οι αποφάσεις του ΤΕΕ και της Πολιτείας και των άλλων συντεχνιών. Εδώ δεν έχει δικαίωμα να το κάνει ένας απόφοιτος ΤΕ (π.χ δομικών έργων και Έργων υποδομής) που στο κάτω κάτω το έχει διδαχθεί σε ένα βαθμό πόσο μάλλον κάποιος συνάδελφος αρχιτέκτων που δεν το γνωρίζει κάν το αντικείμενο. Σε αυτό θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους Μηχανικούς ΤΕ που αναρωτιούνται πχ. πώς ένας διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός υπογράφει κάποια (δεν ξέρω ακριβώς ποιά-ας με ενημερώσει κάποιος καλός συνάδελφος) π.χ.Μηχανολογικά. Με ποιά λογική δηλαδή.Ας μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας.

    Οπως δεν ειναι η δουλεια του πολιτικου μηχανικου να υπογραφει αρχιτεκτονικες μελετες αλλα δυστηχως στις μερες μας οι πολιτικοι μηχανικοι υπογραφουν και κανουν τα παντα εκτος απο στατικα. Οταν ρωτας μηχανικο κανεις στατικα σου απανταει οχι αλλα θα βρω καποιον κακομοιρη αποφοιτο που ακομα δεν εχει καταλαβει σε εισαγωγικα οτι τα αρχιτεκτονικα αμοιβονται πιο πολυ... 

    Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

    Pavlos33

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  2. On 11/8/2014 at 2:08 ΜΜ, tetris said:

    1. Το κατάστημα είναι χωρισμένο σε δύο κτίρια ή δύο χώρους?

    2. Εφόσον (στο κτίριο Β) δεν υπάρχουν μόνιμα διαχωριστικά, ο χώρος θεωρείται ενιαίος

    3. Σαν εμβαδόν στέγης, θεωρείται το εμβαδόν της προβολής της σε οριζόντιο επίπεδο (στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ πέραν του εμβαδού και του U, δηλώνεις την κλίση και τον προσανατολισμό της) 

    4. Οι φεγγίτες καταχωρίζονται σαν διαφανή δομικά στοιχεία (με κλίση και προσανατολισμό)

    ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΚΛΙΣΗ ΦΕΓΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

    ΣΕ ΚΕΚΛΙΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ? 

     

    Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο κείμενο δημοσιεύσεων και τίτλων. Επίλεξε επεξεργασία (κάτω μέρος μηνύματος) και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής.

    Pavlos33

  3. τελικα με τις σοφιτες τι γινεται ? 

    παιρνουν μειωτικο συντελεστη? παει με το ΝΟΚ οσον αφορα τον ορισμος σοφιτας. Η περιπτωση αυτη με εχει παιδεψει . Αν μπορει καποιος να μου απαντησει τι κανουμε ?

    image.png.f38da0c39e0e43bafac74b64d18a3aaf.png

  4. Σε εκτος σχεδιου περιφραξη αγροτεμαχιου στη τεχνικη εκθεση θα συμπεριλαβω προυπολογισμο με βαση το Ν4495 παραρτημα β . 

    Ερωτηση. ο προυπολογισμος να περιλαμβανει μονο τα μετρα πασσαλων και τα τμ συρματοπλεγμα μονο που εχει το παραρτημα ή να 

    συμπληρωσω και πορτα και αντηρίδες και συρμα.

    ευχαριστω προκαταβολικα

     

    Το κείμενο της δημοσίευσης  πρέπει να είναι τονούμενο. Κάνε επεξεργασία και διόρθωσέ το.

    Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής 

    Pavlos33

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.