Μετάβαση στο περιεχόμενο

alchemist

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από alchemist

  1. οταν λεω να το τριψει δεν ενοω να το γυαλισει απλα το πρωτο χερι να περασει. γινεται κ απευθειασ χωρισ τριψιμο απλα οπωσ ειπωθηκε και παραπανω χρειαζεται αλλα υλικα πιο ακριβα

  2. θελω να τοποθετησω πλακακια πανω σε μαρμαρα.τι πρεπει να κανει ο πλακας πριν τα κολησει απο πανω?

     

     

    Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.

    Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

    Ευχαριστώ, terry

     

     

    αυτο που πρεπει να κανει ειναι ενα καλο τριψιμο κατα προτιμιση με μηχανη τριψιματος μαρμαρων (αν δεν εχει νοικιαζουν με την μερα)

     

    αυτο που πρεπει να κανετε εσεις ειναι να του φερετε μια καλη κολλα πλακιδιων και μετα ειστε καλυμενοι

  3. πριν περασεις τιποτα φωναξε καποιον ειδικο (μαρμαρας η λουστραδορος μαρμαρων) να σου πει. μπορει με ενα τριψιμο κ περασμα μια αδιαβροχοποιηση να ερθει στα ισια του.

     

    και αν μπορεις ανεβασε μια φωτο να δουμε τι μαρμαρο ειναι

  4. εκτοσ των γωνιοκρανων που εγω προσωπικα συνιστω (πανω απο 20 χρωματα,τυποι)

     

    υπαρχουν και ειδικα listelo απο εταιρειες για τι συγκεκριμενη εφαρμογη

     

    και αν θεσ εχω συνεργατη που φτιαχνει listelo κατα παραγγελια για σκαλοπατια γωνιες κλπ.

  5. για την τσιμεντοκονια παρε ενα κιλο revinex (ρητινη γαλακτωμα) βαλε ενα μερος ρητινη κ 3-4 μερη νερο και περασε την τσιμεντοκονια 2 χερια, αφου πρωτα την εχεις σκουπισει πλυνει καλα λογικα 8α διορθωσει το προβλημα σου. σου λεω να παρεισ ενα κιλο για να το κανεις πρωτα καπου τοπικα 1- 2 τετ. μετρα να δεις αν σε καλυπτει το αποτελεσμα .

  6. με σβουράκι ξεχασέ το τελείως, αν βρεις τέτοιον μάστορα να μου δώσεις το τηλεφωνο του και θα τον χρυσοπληρώσω.οι φθορές που θα έχεις θα είναι τεράστιες ( επιδιορθώσημες βεβαια αλλα με φοβερά μεγάλο κοστολόγιο)

     

    καλυτερα να σου βγάλει όλα τα πλακάκια του μπάνιου ( αν ειναι γιατι δεν κατάλαβα ανα αναφέρεσαι σε μπάνιο) και να τα ξαναβάλει παρά να αντικαταστήσει π.χ 30 πλακάκια που σίγουρα θα καταστρέψει.

     

    η σκόνη να πείσ στον μάστορα περιορίζεται ανα με μία ηλεκτρική σκούπα την κρατάει κάποιος ακριβώς εκεί που κόβει ( αλλά πίστεψέμε το προβλημά δεν ειναι αυτό)

     

    για τον 2ο μάστορα απλώς βαρέθηκε και σου απάντησε ετσι.

     

    ρωτάς κάποισ στιγμή " Σε περίπτωση που το αφήσουμε όπως είναι, λέτε να μαυρίσουν τα πλακάκια; " δεν κατάλαβα την ερώτηση να σου πω . πως δηλαδη να μαυρίσουν τα πλακάκια και από τι? τα πλακακια δεν μαυριζουν αμα ο στόκος ειναι πιο ανοιχτό χρώμα ....:D

    αν εννοείς τώρα αν θα μαυρίσει ο στόκος του αρμού ειναι πιθανο αλλά 'οπως ανέφερε και η myri τα υλικά βελτιώνονται και σίγουρα το μαυρισμά τους είναι αναπόφευκτο...

    υπάρχουν στο εμπόριο βέβαια υλικα που τα τοποθετείς εκ των υστέρων στον στόκο πάνω και τον αδιαβροχοποιεί ( αρκετά μπορώ να πώ)

     

    άποψη μου είναι να μην κάνεις τίποτα

     

    θα ταλαιπωρηθείς παααααρα πολύ, θα ξοδευτείς ακόμα περισότερο με πολύ μικρό κέρδος

     

    χάρης

     

    φιλε μου επειδη μου ετυχε μια τετοια περιπτωση σε πληροφορω οτι ξηλωσα με τροχουδακι το στοκο σε 75τμ μπαλκονι κ αντικατεστησα το στοκο χωρισ να εχω ουτε ενα πλακακι φθορα.

    αν ο μαστορασ ειναι καλοσ το κανει κ χωρισ να τον χρυσοπληρωσεισ .

    για οτι πληροφορια χρειαστεισ ειμαι στη διαθεση σου.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.