Μετάβαση στο περιεχόμενο

Takis Carassis

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Takis Carassis

  1. On 11/4/2017 at 5:12 ΜΜ, SotirisL said:

    Καλησπέρα σε όλους! 

     

     

     

     

    Τον Οκτώβριο του 2012 διαγράφηκα από το ΤΕΕ καθώς ξεκίνησα το PhD μου στην Αγγλία. Το ΤΕΕ μου παραχώρησε την σχετική βεβαίωση, την οποία προσκόμισα και κατέθεσα ο ίδιος στο ΤΣΜΕΔΕ αμέσως μετά, όπου μου εξήγησαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο και δεν θα πληρώνω εισφορές.

     

     

     

     

     

    Όπως φαντάζομαι συνέβη σε αρκετούς από εσάς, προς μεγάλη μου έκπληξη έφτασε στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα ένα ειδοποιητήριο πληρωμής ΕΦΚΑ. Κοιτάζωντας στην σχετική ιστοσελίδα, διαπιστώνω ότι από το πουθενά υπάρχει στο όνομα μου μια ληξιπρόθεσμη οφειλή 15.000 ευρώ περίπου, οι οποίες αντιστοιχούν σε εισφορές ΤΣΜΕΔΕ Οκτ 2012 μέχρι και Δεκ 2016. 

     

     

     

     

     

    Ύστερα από αρκετά τηλεφωνήματα διαπιστώνω ότι το ΤΣΜΕΔΕ θεωρεί ότι είμαι ακόμα γραμμένος στα μητρώα του και ότι πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω εισφορές, μαζί με τις εισφορές του 2012-2016. 

     

     

     

     

     

    Έχεις κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Δηλαδή ενώ έχει διαγραφεί από το ΤΕΕ, το ΤΣΜΕΔΕ να μην τον έχει διαγράψει; Και αν ναι, πως είναι δυνατόν να διαγραφούν αναδρομικές οφειλες στο ΤΣΜΕΔΕ από την ημέρα που διαγράφηκες από το ΤΕΕ; 

     

     

     

     

     

    Ευχαριστώ πολύ!

     

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.