Μετάβαση στο περιεχόμενο

Civila

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Civila

  1. 16 ώρες πριν, akis73 said:

    Καλησπέρα, καλή χρονιά.

    Λογικό που σου δώσαν την άδεια χωρίς αφού απαραίτητο ήταν να έχουν πληρωθεί οι αμοιβές των μελετών.

    Λογικά ο φάκελος θα κλείσει με το σύστημα που ίσχυε πριν τον 3/12 δηλ. με υπ. δηλώσεις ιδιοκτήτη + μηχανικών + πληρωμές επίβλεψης.

    Ρώτα και στην αρμόδια Υδομ, θυμάμαι ότι μπορούσες να πληρώσεις τις επιβλέψεις χωρίς να αποπερατωθούν πλήρως οι εργασίες αλλά πρέπει να ήταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, πχ να έχουν τελειώσει επιχρίσματα, βαφές κλπ.

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

    Καλή χρονιά!

  2. Γεια κ χαρά συνάδελφοι. Καλή χρονιά με υγεία!

    Μήπως γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για να πληρωθεί το ΦΕΜ κ τα υπόλοιπα φορολογικά επίβλεψης μιας παλιάς αδείας ? Η άδεια κατοικίας εκδόθηκε το 2011 με την κατάθεση αμοιβής μελέτης κ των αντίστοιχων φορολογικών. Τότε δεν μου ζήτησαν από την Πολεοδομία να καταθέσω και τα φορολογικά της επίβλεψης για να μου δώσουν την άδεια οικοδομής. Το κτίσιμο ξεκίνησε αμέσως και έχει σταματήσει από τότε στην τοιχοποιία. Η αμοιβή επίβλεψης έχει κατατεθεί επίσης στην τράπεζα, με το παλιό γνωστό σύστημα. Πως μπορώ να πληρώσω τώρα τα φορολογικά της επίβλεψης σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να τελειώσει το σπίτι του και χρειαστεί να γίνει ρευματοδοτηση ? Πρέπει να αποπερατωθεί πρώτα η οικοδομή ή μπορώ και τώρα? Ευχαριστώ πολύ!!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.