Μετάβαση στο περιεχόμενο

papito

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από papito

  1. On 14/1/2019 at 2:33 ΜΜ, Elrik said:

    Για το ζήτημα Α/Θ και ΕΕΜΚ,

    Το αρθ.30 του 4495 αναφέρει και "τμηματική αντικατάσταση εγκαταστάσεων" ( περίπτωση (η) ) και δεν απαιτεί έκδοση ΕΕΜΚ. Σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε κανείς να συμπεριλάβει και την αντικατάσταση ήδη υπάρχοντος αυτόνομου συστήματος θέρμανσης από πετρέλαιο σε Α/Θ (δεν αλλάζει όλο το υπόλοιπο σύστημα όπως οι σωληνώσεις, σώματα κτλ.)? Πάντα μιλάμε σε χώρο ιδιωτικό, όχι κοινόχρηστους πολυκατοικίας κτλ.( Αυτό περιλαμβάνει και ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας με κοινο λεβητα και ωρωμέτρηση αν αποκοπει με μόνωση σωληνοσεων κτλ και βαλει Α/Θ χωρις να αλλαξει τα σωματα....ή αυτό ακριβώς εννοείς κοινόχρηστο λόγω κοινού λεβητα).

    Τόσο καιρό παρακολουθώ ,για αυτήν εδώ την απορία όμως πρέπει να γράψω κάτι.

    Και εάν δε βγάλεις άδεια(επειδή ας πούμε δε χρειάζεται)και μετά στον έλεγχο σου ζητήσουν τότε τι κάνεις?(επειδή αυτοί θα πούνε ότι χρειαζόταν η άδεια).Για μένα στο συγκεκριμένο θα έπρεπε να υπάρχει καθαρή απάντηση από τ εξοικονομώ,γιατί σε μια τέτοια αλλαγη οι περισσότεροι δεν πειραζουν τα ήδη τοποθετηθένα σώματα.

     

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.