Μετάβαση στο περιεχόμενο

archlabyrinth

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από archlabyrinth

  1. 56 minutes ago, cv01302 said:

    Τελικά έκανε κανείς αίτηση με κλειστά προσωπικά βιβλία (π.χ. μέλος εταιρείας) και πήρε τελικά το 600ρι ως επιστήμονας? Από περιέργεια και μόνο, για το πόσο μπάχαλο..

    Ειπα αρχικα να το επιχειρησω αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν γινεται , αφου πας απο το ταξις με το ατομικο ΑΦΜ  , οπου δε φαινονται οι ΚΑΔ της επιχειρησης που ειμαι μελος. Και στο 800αρι μας εβγαλαν απεξω σαν Ο.Ε. καθως αφαιρεσαν τα  ΚΑΔ μηχανικων... Δε βλεπω φως.

  2. On 4/7/2020 at 5:31 PM, pao.ang said:

    Ερωτ:Ο εταίροι εταιρειών που διαθέτουν κύριο επιλέξιμο ΚΑΔ π.χ Ο.Ε, ΙΚΕ κτλ, μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ή αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα; Απάντ: Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων οι ενεργοί ΚΑΔ εμπίπτουν στους επιλέξιμους ΚΑΔ του παρατήματος ΧΙ της Πρόσκλησης.Οι εταίροι εταιριών, εφόσον οι ίδιοι, ωςελεύθεροι επαγγελματίες, διαθέτουν, ιδίω ονόματι, ενεργούς ΚΑΔ οι οποίοι εμπίπτουν στους επιλέξιμους ΚΑΔ της Πρόσκλησης, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα.

     

    Από υπουργείο ερωτ/απαντησεις

    Εαν εχω καταλαβει καλα,  οσοι ειμαστε εταιροι σε ο.ε. χωρις προσωπικη εναρξη και χωρις υπαλληλους δε δικαιουμαστε τιποτα γενικοτερα. 😁

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.