Μετάβαση στο περιεχόμενο

Olga.Tsagkalidou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Olga.Tsagkalidou

  1. 11 minutes ago, dimos00 said:

    Σε ευχαριστώ που μ'απάντησες. Να σε ρωτήσω σχετικα με το παταρι (σαν εσωτερικός εξώστης) αν δε κλείσει και δεν γινει σοφιτα, ισχύει παλι ο μεσος ορος υψους 2,20μ, ή μπορει να γινει ψηλώτερο;

    Το πατάρι δεν έχει περιορισμό στο ύψος ούτε απαιτείται στέγη ή κεκλιμένη πλάκα από πάνω, οπότε μπορείς να το διαθέσεις σε όποιον όροφο θέλεις σε ένα πολυώροφο κτίριο. Απλά πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές σε τετραγωνικά 10% του ΣΔ και 70% του υποκείμενου ορόφου.

  2. 14 hours ago, dimos00 said:

    Πως το αντιμετώπισες τελικα; εφτιαξες πατάρι με εξώστη, ή χωρίς;

    Χωρίς. Απλά βγάλαμε πρόβολο ως προστέγασμα ώστε να στεγάσουμε το κούφωμα στον από κάτω όροφο.

  3. On 8/2/2019 at 9:16 AM, georgecv said:

    Θέλω να κάνω πατάρι με μπαλκονόπορτα σε εξώστη (μπαλκόνι) μπορώ?

    Εχώ ενα οροφοδιαμέρισμα με εσωτερικό εξώστη σε υπό μελέτη κτίριο και θέλω να έχει πρόσβαση σε εξώστη έτσι ώστε να εκμεταλευτώ την θέα

     

    Σε κάποιες ΥΔΟΜ στη Θεσσαλονίκη εξώστης μπροστά από πατάρι δεν περνάει από προέγκριση διότι πατάνε στον ορισμό του παταριού στον ΝΟΚ (αρθ 2, παρ 28) όπου αναφέρεται ότι το πατάρι δεν θεωρείται όροφος οπότε λένε ότι δεν μπορείς να έχεις εξώστη μπροστά από μη-όροφο. Μας έχει τύχει όμως σε άλλη ΥΔΟΜ να το δεχτούνε.

    Το καλύτερο θα είναι να κάνεις ερώτημα στην συγκεκριμένη ΥΔΟΜ απ την οποία θα εκδοθεί η άδεια.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.