Μετάβαση στο περιεχόμενο

seamade

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από seamade

  1. Καλησπέρα! Σε ένα κτίριο που ο όροφος αποτελείται αυτοτελή διαμερίσματα η πυροδιαμερισματοποίηση γίνεται ανά διαμέρισμα ή θεωρούμε πυροδιαμέρισμα ολόκληρο τον όροφο (εφόσον πληρούνται οι απαιτήσεις ως προς τα τμ);

  2. 18 λεπτά πριν, KF said:
     
    Ν3316/05  οπως ισχυει σημερα.
     
    Άρθρο 39
    Εγγραφή στα Μητρώα Κατηγορίες Πιστοποιητικά Αρμόδια Υπηρεσία

    Σημ.: όπως ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ με το άρθρο 118 παρ.25 του ν.4472/2017( με την έκδοση των Π.Δ.)

     

     

    "1. Στο Μητρώο Μελετητών δικαιούνται να εγγραφούν φυσικά πρόσωπα, κάτοχοι τίτλου σπουδών ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος πανεπιστημιακού τομέα της Ελλάδας ή ισότιμου της αλλοδαπής, που έχουν συμπληρώσει τετραετία από την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, έχουν την επαγγελματική τους εγκατάσταση στην Ελλάδα και δεν εμπίπτουν σε καμία από τις απαγορεύσεις της επόμενης παραγράφου.
    Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Εργων, καθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις εγγραφής και κατάταξης στο Μητρώο Μελετητών των πτυχιούχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του τεχνολογικού τομέα, εφόσον το δικαίωμα εκπόνησης μελετών δημόσιων έργων περιλαμβάνεται μεταξύ των νόμιμων επαγγελματικών τους δικαιωμάτων."

     

    Μεχρι στιγμης ισχυει το "ανωτατο εκπαιδευτικο ιδρυμα" .Τα ΤΕΙ μεχρι τωρα ηταν "Ανωτερα εκπαιδευτικα Ιδρυματα" γιαυτο και δεν ειχαν δικαιωμα μελετητικων πτυχιων.Απο εδω και στο εξης πρεπει να υπαρξουν διευκρινησεις.

     

     

    Εγώ για δίπλωμα από "ανώτατο εκπαιδευτικο ίδρυμα" ενδιαφέρομαι. Ο προβληματισμός μου είναι αν πρέπει να περάσουν 4 χρόνια από την κτήση του διπλώματος ή 4 χρόνια από την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

    Αν όμως καταργήθηκε το Άρθρο 39 του Ν3316/05, τι ισχύει?

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.