Μετάβαση στο περιεχόμενο

XRYSA

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από XRYSA

  1. Δεν μπορείς να περιγράψεις 2 διαφορετικές αρτιότητες / οικοδομησιμότητες σαν να είχες 2 γήπεδα. Το γήπεδο είναι ένα. Η τομή του από το περίγραμμα του οικισμού δεν συνιστά κατάτμηση.

    Αν - για όλο το γήπεδο - χρησιμοποιήσεις την ελάχιστη αρτιότητα του οικισμού, μπορείς να την συνδυάσεις με το πρόσωπο επί αγροτικού που εφάπτεται στην πλευρά του "εκτός" , ώστε να είναι οικοδομήσιμο, εάν ο αγροτικός δρόμος αποτελεί συνέχεια του δικτύου των δρόμων του οικισμού. Περί τούτου θα χρειαστείς βεβαίωση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

    Τώρα την κατάτμηση δεν την κατάλαβα καλά. Είχες 10 στρ. (3 εντός & 7 εκτός) και μετά την κατάτμηση έγιναν 5 στρ (1,5 εντός & 3,5 εκτός) , μάλλον το κόβεις κάθετα στο περίγραμμα του οικισμού και φτιάχνεις 2Χ5στρ (2Χ1,5 εντός & 2Χ3,5 εκτός) 

    Αν η κατάτμηση γίνει τώρα, με δεδομένο το περίγραμμα του οικισμού, οι παρεκκλίσεις δεν θα ισχύουν, λόγω μεταγενέστερου χρόνου δημιουργίας των νέων γηπέδων.

    Τα 2 νέα τεμάχια θα έχουν αρτιότητα (του οικισμού) αλλά δεν έχουν πρόσωπο, γιατί χάνεις την παρέκκλιση. 

    Καλησπέρα!

    Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω  το κείμενο που αναφέρει "εάν ο αγροτικός δρόμος αποτελεί συνέχεια του δικτύου των δρόμων του οικισμού;" Δηλαδή να δικαιολογίσω το ¨"δάνειο" του αγροτικού δρόμου διότι αποτελεί επέκταση του δημοτικού; Θα ήταν σωτήριο!

    Ευχαριστώ!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.