Μετάβαση στο περιεχόμενο

smv

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από smv

  1. 3 hours ago, Pavlos33 said:

    Γιατί  δεν ζητάς από τον ίδιο να σου προσκομίσει τα στοιχεία της μελέτης, αφού όπως λες είναι ο "κατασκευαστής σου" ή εναλλακτικά το συνάδελφο που συνέταξε την ΜΕΑ στο σκέλος των Η/Μ εγκαταστάσεων.  Στο e-adeies αναρτάται η πράξη (άδεια δόμησης), τοπογραφικό, δ. κάλυψης και αρχιτεκτονικά (τα οποία χρειάζεται να γνωρίζεις τον ηλεκτρονικό αριθμό για να τα κατεβάσεις). Για ανάρτηση ΜΕΑ δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο.

    Ναι, αυτο σκοπευω να κανω ουτως η αλλιως, απλα επεσα σε αυτο το forum...

  2. Καλημέρα, θέλω την βοήθεια σας... τελικά τι ισχύει? Κατασκευαστής μου έβγαλε άδεια μέσα στο 2020 (τελη Φεβρουαριου) και επιμένει ότι η οικοδομή είναι Α γιατί καμμία άδεια δεν βγαίνει από 1/1/20 αν δεν είναι τουλάχιστον Α. Βέβαια, μου είχε πει παλιότερα ότι πάλευε να περάσει την άδεια με το παλιό καθεστώς σαν Β+ όπως ήταν υποχρέωση μέχρι τις 31/12/19. Στην πορεία μου είπε ότι επειδή αυτό δεν παίζει, θα υποχρεωθεί να πάει σε Α η Α+ με αντλίες θερμότητας και Φ/Β. Τώρα μου λέει ότι έβγαλε άδεια με κατηγορία Α αλλά με λέβητες Φ/Α και Ηλιακούς συλλέκτες. Πως μπορώ να δω την ΜΕΑ και σε τι κατηγορια θα ειναι το κτηριο? Στην e-αδεια δεν φαινεται αντιστοιχο αρχειο αναρτημενο? Και επι πλεον δεν αναγραφεται στην αδεια οτι εχει υποβληθει σχετικη ΜΕΑ... Βοηθεια!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.