Μετάβαση στο περιεχόμενο

jpmonty

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από jpmonty

  1. On 9/3/2020 at 8:00 ΜΜ, Stiv79 said:

    Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό ...δυστυχώς δεν ήθελα να γράψω γιατί είχαμε μία μικρή περιπέτεια με την αντλία και ήθελα να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός....στο τέλος όλα καλά.. αςτα πάρω όμως από την αρχή.

    Στις 25 του Δεκέμβρη το πρωί ξυπνώντας για να πάμε εκκλησία 5:30 το πρωί η αντλία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.στις 8:00 που γυρίσαμε είχε βγάλει ένα σφάλμα CH 60... Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει γίνει.. ψάχνοντας το manual όμως είδα ότι κάποια πλακέτα είχε πρόβλημα. Δυστυχώς λόγω αργίας δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με το service. Στις 27 δεκεμβρίου το πρωί το έδωσα βλάβη επικοινώνησε μαζί μου τεχνικός και το πόρισμα που βγήκε είναι ότι φταίει κάποια πλακέτα η οποία και παραγγέλθηκε επιτόπου. Χρόνος αναμονής περίπου 4 εργάσιμες ημέρες για να έρθει στο νησί βέβαια λόγω αργιών υπολόγιζα πλέον μετά τις 10 του Γενάρη. Η εν λόγω πλακέτα έφτασε τελικά στο νησί 27 Ιανουαρίου και τοποθετήθηκε. Τι είχε γίνει και άργησε τόσο πολύ: όταν έγινε παραγγελία στα στοιχεία που παραγγέλθηκε έγινε η πληκτρολόγηση τους στα ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες Έλα όμως που όταν τυπώθηκε από Πολωνία η ετικέτα έβγαζε ερωτηματικά και μόνο ο ταχυδρομικός κωδικός που σαν ψηφίο τυπώθηκε σωστά. Με αποτέλεσμα η πλακέτα να έρχεται στη Σάμο και να ξανά φεύγει πίσω Αθήνα και να ξαναέρχεται... Αφού τοποθετήθηκε το σφάλμα συνέχισε ναι υπάρχει και έτσι παραγγέλθηκε και μία δεύτερη πλακέτα η οποία όντως μετά από δικιά μου υπόδειξη να αναγράψουν τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες έφτασε μέσα σε τέσσερις ημέρες από Ολλανδία στη Σάμο τοποθετήθηκε και η δεύτερη και πάλι το σφάλμα εξακολουθούσε να υπάρχει... Η τελική λύση που δόθηκε από το service της LG ήταν να γίνει αντικατάσταση της αντλίας. Έτσι και έγινε και τελικά στις 23 Φεβρουαρίου 24 έγινε η τοποθέτηση της καινούργιας πλέον αντλίας.. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.. πέρασα μία αγωνία η οποία δεν περιγράφεται... Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν είδαν ότι αργούσε η πρώτη πλακέτα έστειλαν και δεύτερη ίδια γιατί φοβήθηκαν ότι έχει χαθεί το δέμα.η όλη ιστορία κράτησε πάρα πολύ λόγω λάθος πληκτρολόγησης με ελληνικούς χαρακτήρες αυτό ήταν το συμπέρασμα που έβγαλα αλλά ευτυχώς διορθώθηκε. Πλέον ξανά Αντλιοκίνητος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο service της LG που με κάθε κόστος προσπάθησαν να δώσουν λύση έστω και με την καθυστέρηση που υπήρξε.....

    Αυτά 😘👍

    Καλησπέρα stiv79 , επειδή αυτές τις ημέρες ψάχνομαι να αγοράσω αντλία θερμότητας και σκέφτομαι να αγοράσω την LG HM161M.U33 . Είσαι ευχαριστημένος από την γενική συμπεριφορά και κατανάλωση της αντλίας ? Για τις ημέρες που λες ότι υπήρχε το σφάλμα CH60 μέχρι να διορθωθεί τι έκανες με θέρμανση? Ευχαριστώ !!!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.