Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alex Kelmalis

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Alex Kelmalis

  1. On 17/10/2012 at 10:21 ΜΜ, MAKAP said:

     

    Στα posts #74 και #83 (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2011) έχω περιγράψει την προσωπική μου εμπειρία από πραγματογνωμοσύνη για ποινικό δικαστήριο, δηλαδή με διορισμό από Εισαγγελέα, με στόχο να ενημερωθούν όσοι ασχολούνται με πραγματογνωμοσύνες για το θέμα της αμοιβής μιας πραγματογνωμοσύνης γι' αυτή τη βαθμίδα δικαιοσύνης.

     

    Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε και το χειρότερο είναι ότι η αμοιβή, αν και κατατίθεται σε μορφή πινακίου και συντάσσεται με βάση τα άρθρα του Κώδικα, όπως κακώς απαιτείται κατά την άποψή μου, ελέγχεται από άσχετους δικαστικούς "υπαλλήλους", περικόπτεται αναιτιολόγητα σε βαθμό που να καλύπτει ούτε τη βενζίνη, όπως σωστά αναφέρεις.

     

    Φαίνεται ότι, απέκτησες και εσύ τη σχετική εμπειρία από αυτή τη βαθμίδα δικαιοσύνης και δεν θα επαναλάβεις το σφάλμα.

    Καλημέρα, είμαι νέος στο χώρο σας . Έχω συντάξει μια πραγματογνωμοσύνη για την εισαγγελία και ενάμιση χρόνο μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω πληρωθεί και που μπορώ να απευθυνθώ και να ρωτήσω. 

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.