Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θοδωρ.Αλ

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Θοδωρ.Αλ

  1. Γεια σας και από μενα!

    Θα ήθελα την βοηθεια σας για θερμομόνωσή. Και υγρομονωση ταρατσας. Η πλακα εχει φτιαχτει ο 1985

    Μεσα στην πλακα υπαρχει ηρακλιτης αν το λέω σωστά (πεπιεσμενο φυκι)

    Το 2011 έκανα ανεστραμενη μονωση με hyperdesmo πανω αποαυτο εξυλασμενη 5 εκ. Γεωυφασμα και χαλίκι.

    Η ταράτσα δεν έχει καλές ρυσεις και είχα σκοπό να φύγει το χαλίκι να γίνουν ρυσεις και μετά κάποια υγρομόνωση,λογο οικονομικων δυσκολιων εχει μεινει η μόνωση όπως προειπα.

    Τώρα που σας γράφω εχω μπει στο εξοικονομώ και ψάχνω να δω τι να κανω.εχω μια προσφορά να βάλω κυρίως για να γλυτώσω βάρος , διογκομενη πολυστερινη και με αυτή θα δωθουν οι ρυσεις , θα γίνει επαλειψη με κολες θα μπει υαλοπλεγμα και κάποιο επαλειπτικο για την στεγανοποιηση.με αυτό τον τρόπο θα είναι η ταράτσα ημιβατη

    Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άποψη για την μόνωση αυτη , αν παω σε άλλη μόνωση και κανω ρυσεις γα να μην εχω πολυ βαρος τι πρέπει να βάλω ? Διαβάζω για αφρομπετον -περλομπετον και για υγρομόνωση ασφαλτοπανα ή κάποιο ελαστομερες τυπου hyperdesmo?

    Είμαι στα νοτια προαστια και παρότι έχει η ταράτσα έχει  εξυλασμενη κατω κατεβαζει παγωνια ,αλλα φανταζομαι πως αυτό γίνεται λογο οτι δεν είναι καλυμενη και κυκλοφορεί ο αέρας ..

    Και κάτι τελευταίο πως θα αποφύγω να να περάσει υγρασία πως τα κάτω αν τυχόν υπάρχει και εγκλωβιστεί με την μόνωση?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.