Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κωνσταντινος Καζακος

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Κωνσταντινος Καζακος

  1. 48 λεπτά πριν, ΦΩΤΗΣ45 said:

    https://ecopress.gr/pomida-paratasi-vevaioseon-michanikou-nees-diloseis-gia-afthaireta-katigorias-5/

    https://news.b2green.gr/3432/στο-τραπέζι-η-παράλληλη-ισχύς-βεβαίωσ

    Πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ στο ΥΠΕΝ για να δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης αυθαιρέτων κατηγορίας 5 μέσω αποκλειστικά της υποβολής ταυτότητας κτιρίου(υπάρχει κίνηση σε αυτό το θέμα της κατ5 για να δούμε τι τελικά θα αποφασίσουν), να επιτραπεί η παράλληλη ισχύς της βεβαίωσης μηχανικού καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας και επίσης να αφαιρεθεί η μελέτη στατικής επάρκειας από τις προϋποθέσεις για έκδοση ταυτότητας μεμονωμένων διαμερισμάτων κλπ.

    Προσωπική μου άποψη και θα συμφωνήσω όπως είχε γράψει παλιό και έμπειρο μέλος του φόρουμ η <<ΗΤΚ θα είναι είναι ο νέος νόμος αυθαίρετων>> και θα κρατήσει για αρκετά... χρονια πέραν του 2026 μέχρι να ολοκληρωθεί η καταγραφή του κτιριακού δυναμικού της χώρας σε ψηφιακή μορφή. Κάποιοι μηχανικοί σε άρθρα τους το είχαν προτείνει ,το είχε προτείνει και ο ΣΑΔΑΣ <<να μείνει ανοιχτό το σύστημα υπαγωγής αυθαιρέτων έως ότου αποκτήσουν όλα τα ακίνητα Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου>>,και<<νόμος των ρυθμίσεων θα πρέπει να ισχύει μέχρι να αποκτήσουν όλα τα ακίνητα Ταυτότητα, διαφορετικά δεν θα μεταβιβάζεται τίποτα στο μέλλον>>

     

     

     

    👍 💥 👌

  2. 1 λεπτό πριν, dimitris GM said:

    ψαχνουν να βρουνε καποια δικαιολογια...

    μην προσβληθει ο προηγουμενος

    κανας κοβιντ ...πιο  αψυς.......καμμια διδυμη ξαδερφη της Μηδειας...🙂

     

     

    😀

  3. Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για την κατηγορία 5,έστω για τα έχοντα άδεια ,που βρίσκονται οριακά εκτός της κατηγ. 4;

    Ευχαριστώ

    Mην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς να κάνεις πρώτα αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

    Pavlos 33

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.