Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sofika7

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sofika7

  1. Το οικόπεδο είναι σε οικισμό με 200 κατοίκους στην Πάρο. Και ναι, υπ'αρχουν άδειες,ολα ταχτοποιημένα. Μίλησα με μεσίτη, καθώς θέλω να πουλήσω το μισό, και μου είπε για σύσταση καθέτων. Και να μιλήσω με μηχανικό για να δω αν η ιδέα μου είναι υλοποιήσημη. Για τις περιφράξεις το διάβασα ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Όπως και για το "πρόσωπο" σε δρόμο.
  2. Καλησπέρα. ...ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό τόπικ, νέο μέλος γαρ, εξερευνώ τις λειτουργίες του φόρουμ. Έχω ένα οικόπεδο 1000τμ. εντός οικισμού, το οποίο θέλω να κατατμήσω σε 2 ίσα μέρη. Στο 1ο μισό υπάρχει οικία περίπου 120τμ και στο 2ο ένας ξενώνας 19τμ. Γίνεται; Και αν ναι μπορώ να διαχωρίσω τα δύο τμήματα με μια χαμηλή περίφραξη; Με μια ματιά που έριξα στο φόρουμ διάβασα κάτι που με προβλημάτισε σχετικά με την πρόσοψη. .. Το 2ο μέρος με τον ξενώνα έχει πρόσοψη 25 μέτρα σε δρόμο. Το 1ο όμως από την επάνω πλευρά, επειδή δεν είχε πρόσβαση σε δρόμο έγινε παραχώρηση σε συνεννόηση με τους γείτονες ενός ανοίγματος για είσοδο 4,80. Αυτό το 4,80 με προβληματίζει γιατί είδα κάτι για 15μετρα το λιγώτερο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.