Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΜΑΚΗ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΜΑΚΗ

  1. ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ μπορώ να κάνω κάτι ως ιδιοκτήτρια ώστε να εμποδίσω στην τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών που εισέρχονται στο ακίνητό μου?
  2. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας σε όμορο ακίνητο ο ιδιοκτήτης έχει κάνει αυθαίρετες κατασκευές, μερικές εκ των οποίων εκφεύγουν των ορίων του οικοπέδου του και εισέρχονται στο δικό μου. Βγήκε πράξη για τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης με δυνατότητα τακτοποίησης. Πως μπορούν να τακτοποιηθούν αυθαίρετες κατασκευές που βρίσκονται στο δικό μου ακίνητο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.