Μετάβαση στο περιεχόμενο

EFTHYMIA ANEMODOURA

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από EFTHYMIA ANEMODOURA

  1. On 21/1/2022 at 1:40 ΜΜ, Arche said:

    να του πείτε καταρχήν χαιρετίσματα, η κατασκευή που σας λέει είναι παράνομη. Κανένας Μηχανικός δεν μπορεί να βγάλει άδεια για κάτι τέτοιο, απαγορεύεται από τον Νόμο. Αφού τον ενοχλεί η μυρωδιά από τα μπάνια και τις κουζίνες που άλλοι έχουν σε χαμηλότερους ορόφους νόμιμα υποθέτω μπορείτε να του πείτε ότι σας είπε Μηχανικός ότι αυτό που σας λέει νόμιμα και χωρίς να υπάρχουν οικονομικές επιπτώσεις σε όποιον αυθαίρετα κάνει τέτοια κατασκευή, ιδιοκτήτες, Μηχανικούς, τεχνίτες δεν υπάρχει. Πολύ ευαισθησία έχει και το σπίτι το δικό του στην ταράτσα είναι νόμιμο?

    σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

     

  2. (έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis)

     

    Είμαι διαχειρίστρια σε πολυκατοικία 30+ετών με πέντε ορόφους σε αστική περιοχή. Στην ταράτσα υπάρχει δώμα /διαμέρισμα που κατοικείται και κοντά του- από την κατασκευή του κτιρίου- βρίσκεται ο φωταγωγός. Ο ιδιοκτήτης του δώματος υποστηρίζει οτι οι μυρωδιές του φωταγωγού τον ενοχλούν, οτι αποτελεί υγειονομικό παράπτωμα και υπάρχει η πιθανότητα να  επιφέρει πρόστιμο στην πολυκατοικία μετά από έλεγχο υπηρεσιών της περιφέρειας. Γιαυτό απαιτεί η πολυκατοικία να υψώσει τον φωταγωγό κατά 1-2 μέτρα με ειδική κατασκευή. Γνωρίζει κάποιος αν κάτι τέτοιο ισχύει ; δηλ. αν είναι νομίμως απαραίτητη η ύψωση του φωταγωγού ; αν χρειάζεται άδεια για να γίνει, μέχρι ποιο ύψος και ποια τα αποδεκτά υλικά ; να διευκρινιστεί οτι οι μυρωδιές του φωταγωγού είναι οι συνήθεις μυρωδιές που προέρχονται από τα μπάνια και τις κουζίνες των διαμερισμάτων των πιο κάτω ορόφων.

    σας ευχαριστώ πολύ !

    ΕΑ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.