Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  1. εννοειται οτι μπαινω σαν συμβουλος με τους δικους μου κωδικους taxisnet. Ομως πως θα βαλω το νεο μειλ για τον 2ο ωφελουμενο;

    Μπες με τους κωδικούς του ωφελούμενου! Θα πρέπει εσύ ή αυτός με τους κωδικούς του να ανοίξει νέα αίτηση

  2. καλησπέρα

    σε αιτούντα με πλήρη κυριοτητα όταν βαζει τα στοιχεια του κανονικα του εμφανιζει μηνυματα λαθους. το εχει αντιμετωπισει κανεις;

    Tελείως λάθος συνάδερφε! Βάζεις ψιλή κυριότητα τον πρώτο 100%, επικαρπία τον πρώτο 50%, και τους άλλους δύο επικαρπία από 25%

  3. Παιδιά ακούστε εμάς που το φάγαμε το σύστημα με το κουτάλι (Δυτ. Ελλάδα):

    ηρεμήστε, όλα τα στοιχεία θα εμφανιστούν όταν το σύστημα αρχίσει να ανταποκρίνεται στον φόρτο. Μην αγχώνεστε, όλες οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές, αφού τα χρήματα είναι υπεραρκετά, ενώ θα δοθούν κι άλλα. Θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αιτήσεων, για όλη την Ελλάδα και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να ανεβάσουμε κι άλλους φακέλους.

    Πληροφορίες απ' το Υπουργείο αναφέρουν ότι θα φροντίσουν να καλύψουν όλες τις αιτήσεις που θα προκύψουν, ακριβώς γιατί τα χρήματα είναι σε μεγάλο ποσοστό Ευρωπαϊκά, και θα δημιουργήσουν μεγάλη κινητικότητα στην αγορά (ΦΠΑ, δάνεια, αμοιβές, μεροκάματα κτλ).

     

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Το πιστεύεις συνάδερφε? Εδώ δεν προκυρήσσονται από το 2015 δημόσια έργα για τα οποία υπάρχουν έτοιμες ώριμες μελέτες! και πιστεύουμε το Σταθάκη που είπε την 2η μέρα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ για την κεντρική Μακεδονία, ότι εκτίμησε πως πάνε οριστικές υποβολές προς σύνολο αιτήσεων 1 προς 1 και βρήκε σε 2 μέρες 650.000.000 ευρώ??? Τα στοιχειώδη να γνωρίζει κάποιος από το τί γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα γέλαγε σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα!

    • Upvote 1
  4. Τους βγάζω το καπέλο πάντως γιατί την πολιτική αγυρτεία την γνωρίζουνε καλά.Με απλές μεθόδους μεν, αλλά το μάθημα το περνάνε.

    Πώς μια κατάσταση που εν δυνάμει μπορεί να σε εξωθούσε ακόμη και στην παραίτηση από την καρέκλα (αυτό που συνέβη με το Π.Σ. του εξοικονομώ δεν είναι τόσο απλό...) την μετέστρεψες σε όπλο...Βγαίνει, τάζει ένα νούμερο, και οι χάνοι ζητωκραγαύζουν.

    "Ζήτω! Θα βάλω κι εγώ τέντες! Γιούπι, θα αλλάξω κι εγώ κουφώματα και ηλιακό! "

    Από αυτούς δεν περίμενα και ούτε περιμένω κάτι διαφορετικό. Και αυτοί και οι επόμενοι που προαλείφονται είναι ίδιοι.

    Επίσης από το ΤΕΕ δεν είναι να περιμένεις κάτι. Καρκινάκια, κομματικοί , τεμπελόσκυλα, ο "μεγαλυτερος επιστημονικός φορέας της χώρας" δηλαδή εμετός κι από τα μάτια. 

    Από τον ανώνυμο "συνάδελφο" που συναντώ δίπλα μου , είναι η αλήθεια περίμενα μια αντίδραση. Αλλά και αυτοί: "πώς να βγεί ο ΕΦΚΑ, πώς μας καταντήσανε έτσι, κανά εργάκι ο Δήμαρχος να δώσει με απευθείας" και λοιπές μιζέριες. Μυξοπαρθένες με πτυχίο. Ουστ και  να πα να γαμηθείτε όλοι σας. 

    Συμφωνώ καο επαυξάνω!

    • Upvote 2
  5. Σταθάκης: Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ»

     

     

    http://www.zougla.gr/money/article/sta8akis-diplasiazete-to-poso-gia-to-eksikonomo-kat-ikon-i

    Συγνώμη ΤΙ ψευταράς που είναι! Εδώ μας λέει όλα καλά και για ποιο φιάσκο μιλάμε? Ποιος πιστεύει ότι πήγε και ζήτησε διπλασιασμό των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ! Μα καλά σε ποιους απευθύνεται ο τύπος? Ξεκόλλα μας πρώτα από την κατάσταση ''03.ε Πολυκατοικία'' ΑΣΧΕΤΕ και μετά πες τα ψέματά σου!

    • Upvote 5
  6. Το πρώτο θετικό νέο που διαβάζω είναι ο διπλασιασμός των πόρων.ΟΛΗ η σαχλαμάρα έχει ξεκινήσει από εκεί. Πάλι βέβαια είναι λίγα , πάλι θα $&^*@%$ με.

     

    Αμα τα 3πλασιάσει κάτι γίνεται.

     

    Αφού θα τα πάρουνε πίσω σε 6 μήνες ΦΠΑ & φόρους...ή μήπως είναι λίγο 1-2 δις επιπλέον στο ΑΕΠ ? Τους χαλάει?

    Συγνώμη συνάδερφε πιστεύεις αυτόν τον πολιτικό απατεώνα και ψεύτη!!!

  7. υπαρχει κανενας χακερας; να του δωσω τον αρ-αιτησης μου που εχει μπλοκαρει στο "3ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή", να μπει στην βαση δεδομενων και να διαγραψει την εγγραφη μου μπας και μπορεσω να κανω επιτελους αιτηση;

    Υπάρχει κανένας χακεράς να καταρρεύσει το μούφα σύστημα?

  8. Δεν ειναι δυνατόν να λειτουργεί το σύστημα να δέχεται αιτήσεις, να κλείνουν περιφέρειες όταν πάρα πολλοί είναι με δεμένα τα χέρια λόγω προβλημάτων της πλατφόρμας. Δλδ λύσε τα προβλήματα και πριν το κάνεις μην αφήσεις και κανέναν άλλο να κάνει αίτηση. Αυτό πέραν των προβλημάτων τόσες μέρες μπαίνω-δε μπαίνω, 15 ώρες κάθε μέρα μπροστά στο PC όχι ΘΑ ανοίξει στις 8, στις 10, 2, κλπ νμζω πως ΞΕΛΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. Στο Help Desk (κα Κουτσουλάρη Ιωάννα) που πήρα για το πρόβλημα μονοκατοικια σε αυτόματη υποβολή για πολυκατοικια, με "προώθησε" στο τεχνικό τμήμα, το οποίο λέει προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, αλλά λόγω υπερφόρτωσης (άκουσον άκουσον) αδυνατεί. Όταν της έθεσα το ζήτημα του first in-first out και των δέσμιων ωφελούμενων, προφανώς και δεν είχε κάτι να πει. Και ρωταω στην πράξη και νομικά τι γινεται? το ΤΕΕ προχωρησε με την καταγγελία? και αραγε οι αχρηστοι θα παραδεχτουν το λαθος τους? ΠΟΤΕ! το προγραμμα ηταν μεγαλη επιτυχια θα πουν.

    Έτσι ακριβώς συναδέρφισσα. Αφήνει εμάς εκτεθειμένους που δε φταίμε σε τίποτα επειδή δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα επαρκές σύστημα. Μόνο καταγγελίες από σύσσωμο τον τεχνικό κόσμο της χώρας! Το ΤΕΕ να αναλάβει και όλοι ακολουθούμε!

  9. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΟΛΟ  ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΗΡΩΣΗ;

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ , ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ , ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

    Συμφωνώ! ΑΙΣΧΟΣ! Ρεζιλευτήκαμε στους πελάτες μας χωρίς να φταίμε!

    • Upvote 1
  10. Παντως το προβλημα με τις κολλημενες αιτησεις λογω bug του συστηματος ξεφεύγει απο τα όρια ευθύνης και πλέον είναι νομικό.

    Καθαρά νομικό και πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη και αυτεπάγγελτα αν προβλέπεται!

  11. Σουπερ μήνυμα!

    Τί λες τώρα ρε συνάδερφε! Έβγαλαν τέτοιο μήνυμα? Νομίζω πρέπει να υπάρξουν καταγγελίες! Έχω ΑΑ αίτησης από τους πρώτους και επειδή έχει κολλήσει το σύστημα στην κατάσταση 03.ε για την οποία δεν ευθύνομαι, με πετάνε έξω! ΑΙΣΧΟΣ μόνο αυτό έχω να πω!

  12.  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΜ 2Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ  Τρέχουσα Κατάσταση : 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή"

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕΙΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ (ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ

     

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    Χθες μου είπαν από το HELPDESK να περιμένω....3η μέρα σήμερα! ΑΙΣΧΟΣ!!!

  13. στελιος ειμαστε πολλοι.....

    περιμενουμε... το καλο ειναι οτι φαινεται οτι η αιτηση υποβληθηκε χθες, το κακο ειναι οτι χανουμε τον αριθμο πρωτοκολλου ή να το πω καλυτερα την παυλα πρωτοκολλου

    Έτσι είναι Βασίλη.

  14. τίποτα τζίφος

    Ούτε κι με το μειλ...

    Έχω κι τις δύο περιπτώσεις

     

    ''Τρέχουσα Κατάσταση : 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή''

    Το helpdesk μου είπε ότι είναι γενικευμένο το φαινόμενο και προς το παρόν περιμένουμε...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.