Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lakis Komninos

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Lakis Komninos

  1. On 2/6/2022 at 10:23 ΜΜ, Thanos98 said:

    Καλησπέρα σας,

     

    Βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με τον συνάδελφο Germanos007. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι μου ζητήθηκε να μπω συνεταιρικά σε ένα γραφείο στη Θεσ/νικη που έχει έτοιμη πελατεία. Ωστόσο μου ζητήθηκε ένα κεφάλαιο για την επένδυση και η αλήθεια είναι ότι με έβαλε σε σκέψεις.

    Εγώ παρομοίως βρίσκομαι στο εξωτερικό και εργάζομαι ως ερευνητής αλλά σκεφτόμουνα να κάνω ένα διάλειμμα. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με κατευθύνει ή να κοινοποιήσει κάποιο σύνδεσμο σχετικά με τα χαρτιά που απαιτούνται, τυχόν νούμερα (ασφάλειες, ΙΚΑ ) κλπ γιατί έχω χάσει κάθε επαφή ;  Αναφέρονται κάπου στο ΤΕΕ ;

     

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

    Λες οτι εργαζεσαι ως ερευνητης...εχεις εμπειρια σε Μηχανολογικες μελετες;;; για να κρατησεις γραφειο πρεπει να το κατεχεις το θεμα...αλλιως και ασχημο ονομα θα βγαλεις και θα χασεις κοσμο....αν και σ επιπεδο μονοκατοικιων πολυκατοικιων οι μελετες ειναι αστειες, εντουτοις για καποιον που δεν εχει καλη εμπειρια μπορει να αποδειχθει μοιραιο

     

    (1)  Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. 

    (2) Εάν είσαι μηχανικός πρόσθεσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Εάν είσαι ιδιώτης, ενημέρωσέ με, προκειμένου να μεταφέρω την δημοσίευση στην ενότητα ιδιωτών.

    Pavlos 33

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.