Μετάβαση στο περιεχόμενο

YMTP4669

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by YMTP4669

  1. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! θα κανουμε αυτα τα βηματα και πιστευω να ειναι ολα καλα μετα.
  2. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!! Ναι στον πρασινο τοιχο δεν μπηκε γυψοσανιδα. Βαφτηκε καποια στιγμη την προηγουμενη βδομαδα και ειδα το προβλημα την Κυριακη (οποτε εμφανιστηκε στις 3-5 μερες). Οποτε μαλλον ειναι απο την μαυριλα του τοιχου ελπιζω. Τωρα σοβατισισμα/μονωτικο/γυψοσανιδα γυρω απο αλλες καμιναδες και ασταρι στον τοιχο με το προβλημα και πιστευω να λυθει.
  3. Ευχαριστω πολυ! Οι απο πανω δεν εχουν θεμα και η οικοδομη ειναι ελευθερη. Απο εξω δεν υπαρχει καποιο σημαδι υγρασιας. Ο μαστορας που δουλευει λεει οτι ειναι λογω της μαυριλας/καπνιλας που ειχε εκει ο τοιχος επειδη ηταν το παλιο μας τζακι και οτι δεν θα υπαρχει θεμα. Θα ανοιξει τη γυψοσανιδα να τσεκαρουμε και απο μεσα, να μονωσουμε. ελπιζω να εχει δικιο αλλιως δεν βλεπω ευκολη λυση.
  4. Και οι δυο τοιχοι ειναι εξωτερικοι. Αυτος με τη λιγοτερη βλεπει σε μπαλκονι με τεντες, ειναι πιο "προστατευμενος".
  5. Καλησπερα σε ολους! Κανουμε ανακαινιση σε ενα διαμερισμα του 1984 3ου οροφου σε 4οροφη πολυκατοικια και αποφασισαμε να γκρεμισουμε και το τζακι που ειχε. Εμεινε ομως ενα κομματι στη γωνια γιατι περναγανε οι 2 καμιναδες απο τους κατω οροφους. Ηταν κλεισμενες με τουβλο και βαλαμε και γυψοσανιδα. Τωρα που αρχισαν τα κρυα λογικα τα αναψανε οι αποκατω και οπως θα δειτε στη φωτογραφια εχει βγαλει υγρασια και απο τις δυο μεριες (πιο πολυ δεξια) απο κει που περνανε οι καμιναδες. Ειναι απο τις υγροποιησεις απο τις καμιναδες? Η κατι αλλο? και ξερει καποιος αν και πως διορθωνεται? Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.