Μετάβαση στο περιεχόμενο

petros8787

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από petros8787

  1. `Ελεγχο θα έκανα ούτως ή άλλως, αυτό που με προβλημάτιζε είναι η αλλαγή της διαδικασίας (άδεια δόμησης vs μικρής κλίμακας). 'Οσο για τα δομικά του στοιχεία δεν μπορώ να πω ακόμα γιατι τώρα μου ανατέθηκε οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη με μια ματιά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

  2. αυτό με προβληματίζει αλλά επιπλέον έστω οτι για την ασφάλεια εγώ κάνω τον έλεγχο στατικότητας είμαι υποχρεωμένος να κάνω και άλλη διαδικασία για να πάρω την άδεια ή με καλύπτει η άδεια μικρής κλίμακας, πάντα σε περίπτωση που επαρκεί ο υπάρχων Φ.Ο?

  3. Καλησπέρα,

     

    πελάτης μου επιθυμεί να αντικαταστήσει τη στέγη του βιομηχανικού του κτιρίου (εμβαδού 1000m2) η οποία αποτελείται από αυλακωτή λαμαρίνα (~3,5Kg/m) με πάνελ πολυουρεθάνης (περίπου διπλάσιο βάρος ανά τρέχον μέτρο) χωρίς να αλλάξει τον Φ.Ο. Αν πάμε για μία απλή αντικατάσταση στέγης πάμε σε άδεια μικρής κλίμακας (Ν.4178/13, αρθ.48/παρ.2(κζ)), όπου σύμφωνα με την Υ.Α. (55174/13, αρθ.2/παρ.1(κζ)) το μόνο που ζητάει σχετικά με στατικά είναι μια βεβαίωση στατικής επάρκειας μηχανικού. Το ερώτημα είναι οτι για μια τόσο μεγάλης έκτασης αλλαγή και παράλληλα προσθήκης 2πλάσιου φορτίου Ι.Β η υπηρεσία θα δεχτεί απλά μια βεβαίωση ή θα ζητήσει νέα στατική μελέτη για το νέο φορτίο που θα προστεθεί ?

  4. * Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010, ώρα 17:30 Αμφιθέατρο «Π.Παναγιωτόπουλος» Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ

     

    ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Η εφαρμογή του ΚΕνΑΚ - Η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων στο πλαίσιο του νέου ενεργειακού Κανονισμού»

     

    Ομιλητές τα μέλη του Εργαστηρίου Οικοδομικής και Φυσικής των Κτιρίων του Τμήματός μας και μέλη της Ομάδας Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΟΕΕ) του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης(ΙΕΠΒΑ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

     

    Συνδιοργάνωση του Τμήματος με τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

  5. φίλε αν αυτο που βλέπεις ειναι επιφανειακό σαν σκόνη είναι οκ

    είναι αποτέλεσμα τις απότομης ψύξης του μετάλλου κατά την διαδικασία παραγωγής (θερμή έλαση---->απότομη ψύξη) για να αποκτήσει ο χάλυβας υψηλότερη αντοχή, που οδηγεί σε απότομη επιφανειακή οξείδωση, αυτό ονομάζεται καλαμίνα.Τώρα αν δεις οτι είναι μεγαλύτερη η διάβρωση δηλαδη το σίδερο έχει μεγάλους λεκέδες με σκουριά που πάει βαθια μπορεί να είναι κάτι χειρότερο, αλλά νομίζω οτι είναι το πρώτο.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.