Μετάβαση στο περιεχόμενο

vkarabel

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από vkarabel

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι/συναδέλφισσες, τι κάνετε με τις αεροφωτογραφίες όσοι δεν βρίσκεστε στην επαρχία; Μόλις επικοινώνησα τηλεφωνικά με ΕΚΧΑ που έχει το αρχείο του ΟΚΧΕ και μου είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν προεπισκόπηση και ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά. Μόνο εάν πας από εκεί ή στείλεις κάποιον. Πως το αντιμετωπίζετε;

    Για τους ενδιαφερόμενους από την επαρχία, δίνεται η δυνατότητα να στείλουν e-mail με τις συντεταγμένες του σημείου ενδιαφέροντος στην ηλ. διεύθυνση [email protected] και στη συνέχεια η ΕΚΧΑ απαντά ηλεκτρονικά για το αν υπάρχει διαθέσιμη αεροφωτογραφία/-ες στο αρχείο της. Σε περίπτωση που υπάρχει και επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος να την παραγγείλει αποστέλλει τα φορολογικά του στοιχεία μέσω e-mail στην ΕΚΧΑ, η ΕΚΧΑ εκδίδει και του αποστέλλει ηλεκτρονικά δελτίο παραγγελίας, το οποίο αφού πληρωθεί το σχετικό ποσό με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΚΧΑ (υπάρχουν σχετικές οδηγίες στο δελτίο παραγγελίας) η ΕΚΧΑ προχωρά στην αναπαραγωγή της αεροφωτογραφίας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία, ειδοποιείται ο ενδιαφερόμενος να στείλει εταιρεία ταχυμεταφορών για να την παραλάβει.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.