Μετάβαση στο περιεχόμενο

aspmil

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από aspmil

  1. Τhermitron

    Ειναι ελληνικοι, εχουμε εγκατεστημενους τρεις αυτη τη στιγμη στα σπιτια μας. Ισχυς τους γυρω στα 4kW. Με θερμοκρασια εισερχομενου νερου γυρω στους 10 κανεις υπερανετα ντους. Απο παλια θυμαμαι να τους χρησιμοποιουν οι δικοι μου (παλιο σπιτι χωρις ιδιαιτερη προβλεψη για Η/Μ)

    Ειχα και εγω ως σπουδαστης στην ξανθη ενα, στην κουζινα για να μην βαζω συνεχεια μποιλερ για να πλυνω 2-3 πιατα. 

    Αν το νερο υδρευσης δεν εχει πολλα αλατα θα την βγαλεις πολλα χρονια. Εναλλακτικα, ανοιγμα καθε λιγα χρονια και καθαρισμος του θερμαντικου στοιχειου (ευκολη διαδικασια, φανταζομαι ολοι οι ταχυθερμαντηρες θα αντιμετωπιζουν ιδιο προβλημα με τα σκληρα νερα)

     

    Τους συνιστω ανεπιφυλακτα.

     

    edit: Βλεπω στην σελιδα της εταιριας οτι υπαρχει αντιπροσωπεια λευκωσια... ψαξου. Να ξερεις οτι υπαρχουν και ανταλλακτικα. Πριν ενα μηνα  ο ταχυθερμοσιφωνας του μπανιου εριχνε το ρελε διαρροης και αλλαξαμε την αντισταση με καινουρια που ειχαμε απο παλια φυλαγμενη στην αποθηκη.

    καλησπέρα σας

    επειδή με ενδιαφέρει το θέμα με τους ταχυθερμαντήρες, προσπαθώ να ενημερωθώ για τα προβλήματα συντήρησης που δημιουργούνται με τα άλατα από σκληρό νερό. Πόσο ευκολος είναι ο καθαρισμός

    Ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.