Αγαπητοί φίλοι και συντελεστές της ιστοσελίδας
Μπράβο για την δημιουργία και συντήρηση αυτού του ηλεκτρονικού χώρου συνάντησης και μπράβο για την βοήθεια που δίνετε σε φαινομενικώς απλά αλλά τελικώς πολύ σοβαρά ζητήματα.Ειδικά για εμάς τους μη ειδικούς.
Θα ήθελα την άποψη σας για το εξής ζήτημα
Έχω με κανονικό συμβόλαιο ένα ενιαίο δώμα (γκαρσονιέρα) και την αντίστοιχη βεράντα. Στο συμβόλαιο αναλύονται όλα τα στοιχεία με πληρότητα και δεν τίθεται αμφιβολία επ' αυτού.
Υπήρχε όμως μέσα στην βεράντα της γκαρσονιέρας μια σκάλα (μεταλλική) η οποία σε οδηγούσε στο δώμα του ανελκυστήρα και την ταράτσα. Παρόλο που υπάρχει μια ικανή ως προς τις διαστάσεις εσοχή στο πίσω και πλάι μέρος της πολυκατοικίας που θα ήταν μάλλον η προβλεπόμενη θέση της. Μάλιστα θα μπορούσε να πηγαίνει κανείς από κάθε όροφο στην ταράτσα.
Με αφορμή την πλήρη ανακαίνισή της γκαρσονιέρας κατάργησα την μεταλλική σκάλα μέσα από τον δικό μου χώρο της βεράντας και με δικά μου έξοδα κατασκευάστηκε στο χώρο του κοινόχρηστου του κλιμακοστασίου μια μεταλλική σκάλα με μια σιδεροκατασκευή με καπάκι. Υδατοστεγής πλέον και με επέκταση ακριβώς από πάνω για την είσοδο στην ταράτσα και το δώμα του ανελκυστήρα.
Κρυφό δεν έμεινε καθότι αυτό είναι τώρα 4 χρόνια και κανένας δεν είπε τίποτα.
Ο συντηρητής όμως του ανελκυστήρα μου είπε ότι δεν θεωρείται πρόσβαση για τον οποιοδήποτε και ίσως θα έχω μελλοντικά πρόβλημα από την πολεοδομία.
Εφόσον δεν έχω διακόψει την δίοδο προς την ταράτσα (που μόνο ο συντηρητής και ο τεχνικός της κεραίας ανεβαίνουν όταν χρειαστεί) μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αυτόνομη είσοδο της γκαρσονιέρας και ότι πλέον δεν θα περνάνε μέσα από την βεράντα μου ( δηλαδή μέσα από το σπίτι μου);
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια διαφώτιση !!!