Μετάβαση στο περιεχόμενο

gigas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από gigas

  1. Δεν έχω δουλέψει μέχρι τώρα έργο με απαγορευτικά υψηλά ποσοστά έκπτωσης αλλά απ' ότι φαίνεται είναι αναπόφευκτο αν δεν θέλω να αλλάξω επάγγελμα... :)

    Θέλω να ρωτήσω για την διαδικασία της μείωσης της πρόσθετης εγγυητικής επιστολής. Για την μείωση πρέπει να βγάλω πρώτα άλλη μία μειωμένη ή μειώνει την ίδια το ΤΣΜΕΔΕ;

    Δηλαδή για την μείωση πρέπει κανείς να ξαναδεσμεύσει ρευστό;

  2. Γεια σας Συνάδελφοι,

    Εύχομαι καλή και ήρεμη μεγάλη βδομάδα και ένα ευτυχισμένο Πάσχα.

     

    Βασικά δεν βρήκα κατηγορία τύπου "Δημόσια Έργα" ή "Δημοπρασίες Δημόσιων Έργων" (μήπως πρέπει να δημιουργηθεί; ) ώστε να έβαζα το thread εκεί και αποφάσισα να το βάλω εδώ που έχει και άλλα σχετικά.

     

    Η Ερώτηση είναι: Αν η έλλειψη της Βεβαίωσης ΤΠΕΔΕ αποτελεί λόγο αποκλεισμού διαγωνιζόμενου σε δημοπρασία;

     

    Πηγαίνοντας ένα βήμα πίσω θα πρέπει να ρωτήσω: Αν η εγγραφή στο ΤΠΕΔΕ και κατά συνέπεια και η Βεβαίωση είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή στους Διαγωνισμούς;

     

    Πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά ρωτώ λοιπόν απλά και λαϊκά: Αν κάποιος που είναι μειοδότης, δεν την έχει και δεν έχει και σχετική υπεύθυνη δήλωση, <<πως δεν είναι μέλος του ΤΠΕΔΕ...>> και τυγχάνει να είσαι ο επόμενος, του κάνεις ένσταση ή όχι; Δηλ. θα πιάσει τόπο;

  3. Ως γνωστό για να αναβαθμίσει κανείς το ΜΕΚ του θέλει "Πιστοποιητικά Εμπειρίας" από τις δημόσιες υπηρεσίες όπου εκτέλεσε έργα.

    Ερώτηση1: Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει έντυπο που το συμπληρώνει κανείς ή αν απλά στέλνει μια αίτηση στην υπηρεσία για να λάβει το πιστοποιητικό;

    Επίσης στο Δ15 μου είπαν πως ως "Πιστοποιητικό εμπειρίας" νοείται (από αυτούς) το διαβιβαστικό που συνοδεύεται από το έντυπο Α και το έντυπο Β.

    Ερώτηση2: υπάρχουν αυτά τα έντυπα κάπου στο διαδίκτυο αναρτημένα;

    (Στην ίδια ερώτηση στο Δ15, μου είπαν [μ.α.υ.] τα έχουνε οι υπηρεσίες, τις έχουμε ενημερώσει από το ... ) -αναρωτιέμαι μερικές φορές από που προκύπτει πως το να έχεις ενημερώσει κάποιον κάποτε (π.χ. στέλνοντας ένα φαξ) σημαίνει πως είναι ενημερωμένος τόσο αυτός όσο και ο όποιος επόμενος ή αντικαταστάτης του.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.