Μετάβαση στο περιεχόμενο

antonissma

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από antonissma

  1. Συναδελφοι,αξιοπρέπεια...δεν είμαστε ζητιάνοι,υπογραφή βάζουμε και είναι πλέον πολυ σημαντική και με συνέπειες...εγω είμαι νέος μηχανικός,δουλεύω σε τεχνικό γραφείο και ευτυ΄χώς έχουμε δουλεία (δυστυχώς κάθομαι μέχρι αργά πλεον και τους επομενους 2 μηνες θα πάρω ράντζο και θα κοιμάμαι στο γραφείο) και βλέπω στις Πολεοδομίες οτι οι άδειες έχουν πέσει μόνο απο πέρσι 25% τουλάχιστον στις πρώην νομαρχιακές πολεοδομίες...ανθρωποι που ειναι 30 χρόνια στο χωρο κλείνουν γραφεία και απολύουν κόσμο διότι δεν βγάζουν πλέον άδειες για να συντητούν το γραφείο τους.

    Δικη μου άποψη χωρίς να κάνω τον ειδικό είναι σίγουρα μια προκαταβολή για την αρχική αίτηση.

    Επίσης κατι που δεν έχει αναφερθεί είναι αν θα θεσμοθετηθεί αμοιβή και για βεβαιώσεις που δίνουμε για τους χώρους για μεταβίβαση.Εμείς ήδη δώσαμε μια τέτοια σε χώρο που τακτοποιηθηκε με νομο μπιρμπίλη με αμοιβή φυσικά αλλά ξέραμε ότι ήταν πλούσιος και ήδη ειχα κανει αυτοψια στο χωρο και ειχα τραβηξει και φωτογραφίες...Τωρα θελω να πω και στους νεους μηχανικους Τ.Ε.,kalo kouragio!!!!!!!!!!!!!!για το επομενο 2-μηνο

  2. Το ημερομίσθιο μηχανικού (8ώρο) ξέρεις πόσο είναι; 400Ε+ΦΠΑ. (50ΕΧ8 ). 2 ημερομίσθια είναι 800 ευρώ συνεπώς.

     

    50 ευρώ την ώρα πρέπει να παίρνω???αφεντικόοοοο αυξησηηηηηηη!!!!!

    Δηλαδή 50 ευρω*8 ωρες*25 μεροκάματα=10000 ευρώ μισθό!!!!!!*14=140.000 ευρώ το χρόνο!!!!!!!!!!!!Και εγω δουλεύω για 1100 ευρώ:(:(:(:(:(:(

    και επίδομα κομπιούτερ ε???????????τσαμπα δεν κάνω τι δουλειά

  3. Manjazz είχα τους ίδιους ενδοιασμούς με εσένα. Στο πολυτεχνείο περνούσα, αλλά όχι στη Θεσ/νίκη. Και αυτό ήταν πρόβλημα για μένα, οπότε επέλεξα Τμήμα Δομικών Έργων.

    Θα σου πω αυτο: Αν έχεις όρεξη, μηχανικός θα γίνεις και στο ΤΕΙ, και μάλιστα όχι μηχανικός "Β' κατηγορίας". Όμως θα πρέπει να διαβάζεις, και να μην επαναπάβεσαι με το να περνάς απλά τα μαθήματα. Κοίταξε να μαθαίνεις, και μη περιορίζεσαι στην ύλη της σχολής. Θα δεις ότι στα ΤΕΙ έχει καθηγητές διαμάντια, και αν ζητήσεις τη βοήθειά τους για να μάθεις το κάτι παραπάνω, θα την έχεις. Να ξέρεις όμως ότι θα συναντήσεις και πολλούς φοιτητές οι οποίοι ήρθαν γιατί απλά για εκεί έφταναν τα μόριά τους. Μη παρασυρθείς από αυτούς. Αυτοί μένουν στάσιμοι, και δε καταφέρνουν να πάρουν πτυχίο.

    Και μην το υποτιμάς το ΤΕΙ. Πάνε, αλλά διάβαζε σαν να είσαι στο πολυτεχνείο.

    Αυτό κάνω κι εγώ. Επαγγελματικά δικαιώματα, κάποτε θα πάρουμε και πρέπει να πάρουμε. Το καλύτερο θα είναι κατά τη γνώμη μου να αποδίδονται και σε ΠΕ και σε ΤΕ μηχανικούς μέσω εξετάσεων κάθε 2-3 χρόνια και εμπειρίας. Αν είσαι τσακαλάκι πάνω στη δουλειά σου και την αγαπάς, θα δεις ότι θα σε προτιμούν, και θα σε πάρει κάποια εταιρία για τις γνώσεις, και όχι για την υπογραφή σου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι το να μην έχεις επαγγελματικά δικαιώματα είναι μικρό πράγμα... γιατί αν σαν μηχανικός ΠΕ πρέπει κάποιος να αποδεικνύει μία φορά ότι δεν είναι ελέφαντας, κάποιος άλλος σαν μηχανακός ΤΕ, θα πρέπει να το αποδείχνει δυό φορές, και ειδικά με την προπαγάνδα που έχει στηθεί για τα ΤΕΙ δυο και τρεις φορές. Αλλά όπως λέει και ο Πανούσης: "...μα δεν πειράζει πατριώτες (ΤΕΙτζήδες), είμαστε επτάψυχοι..."

    Το ΠΑΝ : Να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αν θέλεις να πούμε περισσότερα και με λεπτομέριες, στείλε μου pm όποτε θέλεις.

     

    πολυ σωστα!!!!!!!!!!!!!!

  4. Το ν/σ θα ψηφιστεί στο σύνολο αύριο ΤΡ το απόγευμα.

    Από εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαδικασίες υπογραφών από τους 8 υπουργούς, Προέδρου και δημοσίευσης σε ΦΕΚ.

     

     

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     

    Το πλήρες κείμενο του νόμου βρίσκεται ΕΔΩ.

     

    Ευχαριστώ.Ηδη ενημέρωσα Πολεοδομίες:D:D

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.