Μετάβαση στο περιεχόμενο

evilis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από evilis

  1. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν 750 τ.μ. για αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Δ. 455/76 οι σταθμοί χαρακτηρίζονται μικρού μεγέθους αν έχουν ωφέλιμη επιφάνεια ως 300 τ.μ., μεσαίου μεγέθους από 300-750 τ.μ. και μεγάλου μεγέθους από 750 τ.μ. και πάνω. Μπορείς να αδειοδοτηθείς για σταθμό οποιουδήποτε από τα τρία παραπάνω μεγέθη. Το κύριο πρόβλημα, λόγω του οποίου δεν έχουν άδεια πολλοί σταθμοί, είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα πλάτη εισόδου-εξόδου και της ράμπας επικοινωνίας των ορόφων, τα οποία δεν τα καλύπτουν πολλοί σταθμοί. Αναφέρονται όλα στο Π.Δ.

    Ευχαριστώ πολύ για τισ πληροφορίες...

  2. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας...Διάβασα βέβαια κάποια θέματα αλλά δεν πολύ έβγαλα άκρη.Θέλω να νοικιάσω ενα κατάστημα για να το κάνω πάρκινγκ αυτοκινήτου(κατάστημα μικρό που χωράει ακριβώς ένα αυτοκίνητο) τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω γνωρίζει κανένας?Πρέπει να ρωτήσω πολεοδομία?Να βγάλω άδεια για να είμαι νόμιμη?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.