Μετάβαση στο περιεχόμενο

anastasian

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από anastasian

  1. 59 λεπτά πριν, stalker9696 said:

    Παραφράζω την πρότασή μου και σου λέω ότι δεν μου φάνηκαν εύκολα αλλά ούτε και δύσκολα. Βέβαια στο παρελθόν είχα δώσει αντίστοιχες εξετάσεις online για άλλες εταιρίες οπότε είχα μια σχετική εμπειρία με τον περιορισμένο χρόνο. Ντόπιος δεν είμαι δυστυχώς, ούτε και συγγενή έχω στην εταιρία για αυτό κρατάω μικρό καλάθι.

    Και εγώ είχα δώσει στην Ττ Ε αλλά μου είχαν φανεί πιο εύκολα και τώρα είμαι στην τελική συνέντευξη.τεσπα, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.για βορρά ενδιαφέρεσαι?

  2. 1 ώρα πριν, stalker9696 said:

    Εγώ βγήκα πρώτος σε μια από τις κατηγορίες και γενικά μου φάνηκαν πολύ εύκολα τα θέματα. Περίσσεψε και λίγος χρόνος να επιστρέψω σε μερικές ερωτήσεις που είχα με ερωτηματικό. Ειδικά στα μαθηματικά, τα περισσότερα βγαίναν χωρίς καν πράξεις με το μάτι. Έκαναν μπαμ οι διαφορές στα ποσοστά. Άμα υπήρχε ελευθερία χρόνου, θαρρώ πως όλοι θα τα είχαν απαντήσει όλα σωστά οπότε κάπως πρέπει να δημιουργήσουν διαφορές.

    Συμφωνώ ότι ήταν τελείως άχρηστα και αχρείαστα όλα τα τεστ πέραν ίσως των αγγλικών.

    Από ότι έμαθα έχουν ξεκινήσει από σήμερα οι συνεντεύξεις για μηχανολόγους μηχανικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Εγώ ακόμα είμαι στην αναμονή.

    Στο υποθετικό σενάριο της πρόσληψης, πόσο χρόνο σου δίνουν πριν να ξεκινήσεις; Βρίσκομαι σε θέση ευθύνης σε άλλη βιομηχανία και δεν θα ήθελα να φύγω πριν εκπαιδεύσω κάποιον αντικαταστάτη.

    Έδωσες με τους χμ και σου φάνηκαν τόσο εύκολα?σου περίσσεψε κ χρόνος.μπράβο σου τι να πω.εμένα τα αγγλικά μου φάνηκαν εύκολα αλλά τα άλλα δύο όχι δεν μου φάνηκαν εύκολα κ δεν μου έφτασε ο χρόνος.καλή σου επιτυχία.αν έχεις κ εντοπιότητα σίγουρα θα είσαι μέσα.

     

  3. 1 ώρα πριν, RUB said:

    Βρε παιδιά, από αυτούς που λέγανε ότι ήταν δύσκολα τα θέματα, πέρασε κανείς στην επόμενη φάση??και δεν λέω γι αυτούς που είναι σε κατηγορίες που τους περνάνε όλους στην επόμενη φάση.....

    Εγώ δεν πέρασα πάντως κ τα θέμαυα ήταν τραγικά κ επ' ουδενί δεν ήταν θέματα απόδειξης ικανοτήτων.έδωσα τεστ ικανοτήτωβ στην ττε με την icap και ήταν όντως ικανοτήτων.τι να πεις...

    • Like 2
  4. 16 λεπτά πριν, RUB said:

    Οπότε αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα? Όταν δεν φτάνει ο χρόνος.....οκ θα το ψάξω ευχαριστώ. Σας είπαν πότε θα βγούνε αποτελέσματα?

    Εύχομαι να είσαι στους επιτυχόντες!!!

    Κοιτα σε κάποια έχει 10 εναλλακτικές απαντήσεις.είναι ελάχιστες οι πιθανότητες.αξιοποίησε το χρόνο σου να δώσει αντί αυτού μία ή δύο σωστές απαντήσεις.γνώμη μου.

  5. 4 λεπτά πριν, RUB said:

     

    Έχει τέστ αντίστοιχα στα αγγλικά,numerical και verbal.βρήκα στο youtube.η εταιρεία είναι η evalion που κάνει το διαγωνισμό των ελπε κ βάζει τεστ shl.ψάξε κ εκεί έχει τεστ.δεν με βοήθησε ιδιαίτερα γιατί ήταν δύσκολα τα θέματα.δεν έχει αρνητική κάνε πρώτα τα πιο εύκολα.όπου κολλάς το αφήνεις.έβαλα κ κάποια στην τύχη αλλά όχι πολλά.δεν έχει αρνητική βαθμολογία.ο χρόνος ήταν πολύ λίγος.

  6. 1 λεπτό πριν, RUB said:

    Μην πτοείσαι, πότε δεν ξέρεις,  άλλωστε παίζει ρόλο και πως τα πήγαν οι άλλοι οπότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει...ο χρόνος σου έφτασε?

    Καλά ναι για όλους ήταν δύσκολα.μακάρι.απλά είχα κάνει προετοιμασία κ περίμενα να τα πάω καλύτερα.στα δύο πρώτα,γλωσσικού κ αριθμητικού συλλογισμού όχι.στα αγγλικά ναι.πότε δίνετε?καλή επιτυχία!

  7. On 3/11/2022 at 7:06 ΜΜ, Violet90 said:

    Γενικά ο χρόνος είναι ο μόνος εχθρός. Στο πρώτο κομμάτι δεν ξέρει κανείς πως τα έχει πάει νομίζω... Στο αριθμητικο δε φτάνει με τίποτα ο χρόνος. Συμβουλή μου, αν κολλήσεις σε μια ερώτηση, παράτησε την κ πήγαινε στην επόμενη.. τα αγγλικά είναι οκ αλλά πολύ λίγος χρόνος  Ίσως στο δεύτερο κείμενο να θέλει μια πολύ γρήγορη ανάγνωση. 

    Πάντως εμένα μου φάνηκαν απίστευτα δύσκολα.τραγικά τα θέματα.

  8. Μόλις τώρα, RUB said:

    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, πως τα πήγες σήμερα?

    Αν μου επιτρέπεις όμως ξέρω ότι πέρυσι στους χειριστές που ήταν επίπεδο λυκείου, είχε αλλού είδους ερωτήσεις, πολλαπλής αλλά δεν είχε γλωσσικά κείμενα ούτε διαγράμματα κλπ.

    Ήταν αρκετά δύσκολα.δεν ξέρω θα φανεί.στους δε ήταν 30 λεπτά σύνολο από όσο ξέρω.2 κείμενα αγγλικών και διάφορες ερωτήσεις μαθηματικά κ φυσικής.αρκετά εύκολα από ότι ξέρω.εσείς πιστεύω να είστε πιο κοντά στα δικά μας.

  9. 1 ώρα πριν, RUB said:

    Καλησπέρα, από ότι διαβάζω έχουμε μάθει μόνο για τους μηχανικούς τι είδους θέματα βάζουν. Για τους μηχανικούς από ΤΕΙ ξέρει κάποιος να μας πει το είδος των ερωτήσεων, όσο ξερώ ανάλογα το εκπαιδευτικό υπόβαθρο αλλάζει και η δυσκολία του τεστ.

    Επίσης γνωρίζει κανείς να μας πει πως βαθμολογείται το τεστ? και τι γίνεται με συντελεστές?

    Καλησπέρα,εγώ είμαι χημικός μηχανικός κ έδωσα σήμερα.η μορφή τω τεστ είναι ίδια για όλους.δεν έχει συντελεστές.είναι τρία τεστάκια,ένα γλωσσικό -κατανόησης, όπου απαντάς βάσει κειμένου σωστό,λάθος ή δεν δεν μπορώ να απαντήσω, αριθμητικό με πίνακες κ διαγράμματα κ αγγλικά. Αλλάζει η δυσκολία και χρόνος που δίνουν.

    • Like 1
  10. 6 λεπτά πριν, Violet90 said:

    Γενικά ο χρόνος είναι ο μόνος εχθρός. Στο πρώτο κομμάτι δεν ξέρει κανείς πως τα έχει πάει νομίζω... Στο αριθμητικο δε φτάνει με τίποτα ο χρόνος. Συμβουλή μου, αν κολλήσεις σε μια ερώτηση, παράτησε την κ πήγαινε στην επόμενη.. τα αγγλικά είναι οκ αλλά πολύ λίγος χρόνος  Ίσως στο δεύτερο κείμενο να θέλει μια πολύ γρήγορη ανάγνωση. 

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.καλά αποτελέσματα εύχομαι!

    • Like 1
  11. 18 λεπτά πριν, Mixkos said:

    Απλά ρε παιδιά μήπως έχει κανένας καμιά πληροφορία σχετικά με τα αποτελέσματα. 

    Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω, ξέρει κανείς πόσα άτομα ζητάνε? 

    Αν είναι να θέλουν 5 άτομα τζάμπα κουβαληθήκαμε. 

    Συνολικά αθήνα θεσσαλονίκη για όλες τις ειδικότητες θα πάρουν 120 άτομα.

  12. 27 λεπτά πριν, Dantε said:

    Αληθεια ,γιατι ρωτατε εδω;

    Εαν δεν εχετε δωσει εξετασεις ,θα σας ειδοποιησουν με mail. Εαν δε σας ειδοποιησουν ,σημαινει οτι δεν επιλεχθηκατε αρα και να γνωριζετε οτι ειναι οι εξετασεις τη ταδε ημερομηνια,τι νοημα εχει;

    Για οσους εδωσαν θα στειλουν μειλ φανταζομαι αλλα μπορειτε να ελεγχετε και τη σελιδα των ΕΛΠΕ που εχουν σημειο που αναφερει τα αποτελεσματα των γραπτων.

    Δίκιο έχεις απλά για να ξέρουμε εάν είναι να μην ελπίζουμε!

  13. 3 ώρες πριν, Dantε said:

    9 το πρωί ήταν για μηχανολόγους χωρίς εμπειρία, στη 12 ήταν με εμπειρία.

    2,5 ώρες περίπου απο την ώρα που θα μπεις μέχρι να βγεις.

    20 λεπτά -16 ερωτήσεις το κομμάτι αγγλικών.

    35 λεπτά - 35 ερωτήσεις το αριθμητικό.

    Για το κομμάτι με της κατανόησης τις ερωτήσεις νομίζω ήταν 26 λεπτά και 28 ερωτήσεις αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.

    Περίπου 10 μέρες πριν μας είχαν ενημερώσει. Γενικά δεν έχει κάτι να προετοιμαστείς.

    Στα αγγλικά και στο αριθμητικό παλεύεται εάν κάνεις καλή διαχείριση χρόνου.

    Το κομμάτι της κατανόηση είναι ότι να ναι. Κάθε φορά που διαβάζεις βγάζεις και άλλη ερμηνεία. Πραγματικά δε βλέπω λόγο που το χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρείες.

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.καλά αποτελέσματα!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.