Μετάβαση στο περιεχόμενο

ektor

Members
  • Περιεχόμενα

    65
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από ektor

  1. 6 ώρες πριν, tetris said:

    Έλεγξε πάλι την κλειστή polyline του DGM_PROP_FINAL. Ίσως κάπου να έχει ξεφύγει από τα όρια του PST_KAEK

    (στο σημείο που αναφέρει?)

    Ευχαριστώ πολύ... Τελικά λύθηκε με τον εξής τρόπο: έβαλα όλα τα ΚΑΕΚ που είχα γραμμένα στα οικόπεδα στο layer 0 και μόνο αυτά που με ενδιέφεραν τα άφησα στο PST_KAEK..και άκουσον άκουσον λύθηκε ως δια μαγείας!! Και μετά από 4 ώρες που τις παίζαμε με το laptop τελικά ευχαρίστησα το θεό για ακόμα μια δημιουργική μέρα στη δουλειά που ασχολήθηκα με καθαρά μηχανικής φύσης θέματα και πήγα για ύπνο.. ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σου πάντως συνάδελφε! Καλή συνέχεια 

  2. Συνάδελφοι ερώτηση.. σε υποβολή ΔΓΜ βγάζει το παρακάτω μήνυμα.. σπάω το κεφάλι μου κάνω και ξανακάνω δοκιμές δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα.. μήπως κανείς καμιά ιδέα? Τι είναι αυτή η συντεταγμένη που μου βγάζει από κάτω?

    image.jpeg.7bea7899207b3c1f9291ea168c93ef84.jpeg

  3. Συναδελφοι καλησπέρα.. σε περίπτωση που έχει δηλωθεί λάθος διεύθυνση ακινήτου (μιλάμε για τελείως λάθος όμως... αντί για κασσάνδρου αγίου δημητρίου που λέει ο λόγος) διορθώνεται?? Έχει τύχει σε κανέναν?... εν τω μεταξύ το κατάλαβα σήμερα που βγήκε η απόφαση υπαγωγής.. όλα τα νομιμοποιητικά αφορούν το "σωστό" ακίνητο απλά η διεύθυνση που έβαλα όταν κυνηγούσαμε το χρονόμετρο είναι άλλα αντ' άλλων...

  4. Από τις 10 και 10 περίπου έφαγε το κόλλημα του αιώνα (σε εμένα τουλάχιστον)..μπήκα από άλλο browser και μετά από κανένα 5λεπτο με άφησε να την προχωρήσω και να οριστικοποιήσω.. μία αίτηση είχα αναλάβει. Απλά μετά έφαγε ξανά κόλλημα απ' ότι είδα.. ας ενημερώσει κάποιος που προχώρησε κι άλλο

  5. Έχετε κάποια άποψη (για τώρα πρόσφατα μιλώντας) όσον αφορά το πόσο χρόνο κάνουν για τον έλεγχο ώστε να στείλουν την αίτηση σε κατάσταση 9 προς τελική εκταμίευση? 10 μέρες από τότε που ανέβασα τα πάντα μου κάνανε έλεγχο και βγάλανε παρατήρηση να αλλάξω μια υπεύθυνη δήλωση.. από τότε (26/10) περάσαν 2 βδομάδες και δεν έχουν ελέγξει αυτή τη μία δήλωση.. Γενικά όποτε μου έβγαζαν τέτοια μικρή παρατήρηση μέσα σε μια δυο μέρες την έστελναν προς εκταμίευση

  6. ''...............Διότι είναι θέμα σοβαρότητας για το δημόσιο να βάλει τέλος ................''     χαχαχχαχα.....αφού χώρεσαν τη σοβαρότητα και το δημόσιο μέσα σε μία πρόταση παραδέχομαι.......... χαχαχχαχαχαχχα

  7. 6 λεπτά πριν, tns said:

    Εσύ που έχεις κάνει nebosh που αν δεν κάνω λάθος κοστίζει όσο μισό μεταπτυχιακό , άλλοι συνάδερφοι με μεταπτυχιακά + ξένες γλώσσες +πτυχία υπολογιστών είναι ειρωνεία να θέλεις να τους ενισχύσεις με σεμινάρια!

    Θα κάνω copy paste μία εξαιρετική ανάρτηση ενός συναδέρφου που διάβασα στο Facebook !

    Ως τοπογράφος μηχανικός εν έτη 2020 στην καθημερινότητά μου:
    · Μετράω χωρικά δεδομένα στο πεδίο χρησιμοποιώντας σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού GPS με real-time εξαγωγή αποτελεσμάτων μέσω 4G δεδομένων.
    · Δημιουργώ ψηφιακά CAD σχέδια για τα τοπογραφικά μου διαγράμματα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα σχεδιαστικά CAD λογισμικά.
    · Εισάγω τα ψηφιακά σχέδια δημιουργημένα με ειδικά layer ανά περίπτωση διαγράμματος στον ψηφιακό υποδοχέα της Ελληνικό Κτηματολόγιο, για την έκδοση κωδικού ηλεκτρονικών διαγραμμάτων.
    · Χρησιμοποιώ το ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ για τις υπαγωγές στη ρύθμιση αυθαιρέτων και την έκδοση αντίστοιχων βεβαιώσεων, ανεβάζοντας ψηφιακά αρχεία όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, που εγώ έχω πριν δημιουργήσει.
    · Χρησιμοποιώ το ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ για την έκδοση οικοδομικών αδειών, ανεβάζοντας ψηφιακά αρχεία όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, που εγώ έχω πριν δημιουργήσει.
    · Δημιουργώ, ελέγχω, υποβάλλω και τροποποιώ ψηφιακά σχέδια και αρχεία για τις αναρτήσεις δασικών χαρτών καθώς και τις αναρτήσεις κτηματολογίου.
    · Χρησιμοποιώ για τις ανάγκες της καθημερινότητάς μου σχεδόν σύσσωμο το Microsoft Office καθώς και κάθε αναρτημένη ψηφιακή βάση στο διαδίκτυο, που αφορά χωρικά δεδομένα.
    · Χρησιμοποιώ συσκευές και ψηφιακά cloud για την ασφαλή αποθήκευση και ταυτόχρονη χρήση των ψηφιακών μου δεδομένων.
    · Επικοινωνώ με τους πελάτες και τους συνεργάτες μου μέσω e-mail, Viber, Messenger, WhatsApp και διαχειρίζομαι ειδική σελίδα της δραστηριότητας μου στο Facebook.
    · Και όλα τα παραπάνω, δεν τα υπογράφω με στυλό, αλλά με ειδική προσωπική ψηφιακή υπογραφή μέσω USB dongle, χρησιμοποιώντας - σχεδόν ταυτόχρονα - 2 σταθερούς υπολογιστές, 2 laptop, 3 εκτυπωτές και 2 tablet, συνδεδεμένα όλα μεταξύ τους.
    Και τη στιγμή που περνάω - μαζί με το σύνολο των επαγγελματιών της χώρας - τη μεγαλύτερη επαγγελματική κρίση από τότε που διένυσα την πόρτα του Μετσοβίου, πώς αποφάσισε να με βοηθήσει η κυβέρνηση να ξεπεράσω τις συνέπειες της κρίσης του κορονοϊού;
    Με εκπαιδευτικό επίδομα 600 € για επιδοτούμενα σεμινάρια τεχνολογικής κατάρτισης για την αναβάθμιση των ψηφιακών μου δεξιοτήτων !!!
    Σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω με τη γυναίκα μου σε δυαδικό σύστημα και θα ξεπεράσω τις συνέπειες της καθίζησης της δραστηριότητας λόγω κορονοϊού, καλλιεργώντας «και άλλες» ψηφιακές δεξιότητες...
    Καθώς η περαιτέρω ανάπτυξη των ψηφιακών μου δυνατοτήτων, όταν δίπλα μας πεθαίνουν καθημερινά συνάνθρωποι μας, είναι μηδαμινής σημασίας και ένα μέτρο σχεδόν προσβλητικό και παντελώς αχρείαστο και άκαιρο, προσωπικά αρνούμαι την είσπραξή του και προτείνω το κονδύλι αυτό να δοθεί στο Ε.Σ.Υ. για νέες ΜΕΘ και προμήθειες μασκών και αναπνευστήρων.
    Αντί οι αρμόδιοι να προσπαθούν να πουλήσουν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, δημιουργώντας εντυπώσεις χωρίς καμία ουσία, ας προωθήσουν αυτά τα 180 εκ. ευρώ στα νοσοκομεία και ας αφήσουν τους κλάδους των επιστημόνων στην ησυχία τους, να κάνουν απρόσκοπτοι την όποια δουλειά τους έχει απομείνει.

    Πραγματικά τα είπε όλα.. Στείλε ρε Στασινέ αυτό αν δεν μπορείς να βρεις τι να πεις

  8. 15 λεπτά πριν, katrmp said:

    Δεν κάνουν όλοι 4495

    Όποιος δεν κάνει χάνει.... (αστειεύομαι)...εννοούσα σαφώς ότι μοιάζει με τον παραλογισμό του συγκεκριμένου νόμου σε πολλές περιπτώσεις όπου επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες

  9. 14 λεπτά πριν, bleo8onhs said:

    παιδες είναι απλό. Το είχα σκεφτεί και στο προηγούμενο, δεν το έκανα, ούτε τώρα το κάνω. Όμως είναι απλό. Πας χαλαρά. Αύριο, μεθαύριο το σύστημα θα ρολλάρει άνετα. Υποβάλλεις ότι έχεις χωρίς χρήμα, και παίρνει απόφαση ο υπουργός, εντάσσονται όλα. Έγινε στο προηγούμενο, θα γίνει και τώρα. Ποιος παίρνει την απόφαση να το παρατήσει όμως...

    εγώ τα έκλεισα ήδη..θα βγάλω κανα 2 ενεργειακά ακόμα θα ετοιμάσω και το έντυπο παρεμβάσεων για κάποιους που ήρθαν προς το τέλος και θα βάλω την αίτηση το βράδυ ή αύριο όπως και την άλλη φορά..Πολύ σωστός ο bleo8onhs

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.