Μετάβαση στο περιεχόμενο

laz_pra

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από laz_pra

  1. Ναι τα λεφτά έχουν αρχίσει να δίδονται.

    Εγώ τα έχω πάρει, ο zavi τα έχει πάρει.

     

    Ήμασταν και οι 2 που όταν κάποιοι έβλεπαν φαντάσματα, εμείς λέγαμε ότι τα λεφτά θα δοθούν για συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι της στιγμής να ξανά γραφούν.

     

    Λες τελικά για αυτό να ξεκίνησαν από εμάς!!!????

     

    xaxaxaxa

    αύριο πάω να εισπράξω από εθνική

  2. Μια ερώτηση προς την κοινότητα:

     

    Σήμερα μου ζήτησαν από την ALPHA τα πρωτότυπα τιμολόγια των αγορών που είχα κάνει για να προχωρήσουμε στην εξόφληση της επιδότησης. Η απορία μου είναι πώς θα γίνει να μην έχω τα τιμολόγια στο φάκελο με τα βιβλία - παραστατικά μου στην έδρα μου, όταν τα έχω ήδη περάσει από το καλοκαίρι στα βιβλία. Δηλαδή, σε ένα φορολογικό έλεγχο, αν γίνει, εγώ τί θα δείξω; Το ΦΠΑ έχει ήδη εκπέσει, έχουν περάσει τα τρίμηνα των αγορών και καταγραφής στα βιβλία, δηλαδή πρόβλημα... Άσε που ζητούσαν στο φάκελο της επιδότησης να φαίνεται ότι τα έχουμε περάσει στο βιβλίο εσόδων εξοδων και παγίων.

     

    Το παράξενο είναι ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση από πλευράς φορέα για επιστροφή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ϊσα ίσα οι πληροφορίες που έχω είναι οτι θα σφραγιστούν και θα παραμείνουν από εδω και στο εξής στο Υπουργείο.

     

    Έχω θέσει την απορία μου και με email στην ΕΛΑΝΕΤ, περιμένω και αύριο διευκρινήσεις επί του θέματος από την ALPHA, αν κάποιος συνάδελφος είχε το ίδιο πρόβλημα ας παραθέσει τις πληροφορίες του.

     

    Ευχαριστώ!

     

    Οι αποδείξεις σφραγίζονται και σου επιστρέφονται

  3. Είχα μία τέτοια βεβαίωση...

     

     

     

    Έτσι όπως τα λες είναι Silent arrow. Πήγα σήμερα και από την τράπεζα και μου είπαν οτι ήταν ύποπτο που έκοψα δύο τιμολόγια και τελικά έκανα μία μόνο κατάθεση αλλά έπρεπε να κάνω αυτό που λέτε, όλα εις διπλούν. Απλά μου φαίνεται υπερβολικό από την στιγμή που όλα είναι νόμιμα. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την βοήθεια και θα δω αν καταφέρω να βγάλω κάποια άκρη από εδώ και μπρος...

     

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΙΩΝ!!! Τι παει να πει υποπτο? που ειναι το παρανομο ή το ασυμβιβαστο με τον οδηγο???

    ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται...

  4. Επειδή είναι λέει δύο τιμολόγια και όχι ένα συνολικό για όλη την επένδυση. Έπρεπε να μην ήταν ένα ξεχωριστό για το hardware και ένα ξεχωριστό για το πρόγραμμα αλλά όλα μαζί σε ένα...Η πιο παράλογη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ...

     

    Εν τω μεταξύ, τα τιμολόγια είναι από το ίδιο προμηθευτή, ο οποίος έχει πληρωθεί με κατάθεση σε λογαριασμό του και είχαν περάσει κανονικά στην υποβολή. Επίσης έχουν δηλωθεί με τους αριθμούς τους ξεχωριστά καθώς επίσης και το συνολικό τους ποσό έχει καταγραφεί σε εξοφλητική απόδειξη που κατατέθηκε και αυτή μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι δεν με είχαν ενημερώσει τόσο καιρό ώστε να μπορώ να κάνω κάτι και έβλεπα το status να αλλάζει σε τελική εκταμίευση χωρίς να ξέρω τι να περιμένω...

     

    εχω δυο τιμολόγια από τον ίδιο προμηθευτή και η πρόταση μου είναι προς τελική εκταμίευση!!!

  5. Καλησπέρα σε όλους και μπράβο στους συναδέλφους που κατάφεραν και πήραν τα λεφτά...

     

    Η δική μου περίπτωση ενώ μέχρι πριν μερικές μέρες ήταν στο στάδιο "Διαθέσιμο για τελική εκταμίευση", σήμερα το μεσημέρι εμφανίζει το μήνυμα "Απενταγμένη".

     

    Προφανώς δεν ήταν και η πιο θετική εξέλιξη και η τράπεζα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε ότι τελικά απέρριψαν το ένα τιμολόγιο από τα 2 που τους είχα πάει (ένα είχε όλο το hardware και το άλλο μόνο το software, πάντα από τον ίδιο προμηθευτή όμως και τα δύο) και τελικά το ποσό πέφτει από το όριο της επιδότησης και έτσι απορρίπτεται...

    Αν ξέρω καλά σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ένσταση και αναρωτιέμαι τι εναλλακτικές έχω...

     

    Για ποιο λόγο απορρίφθηκε αν επιτρέπεται?

  6. @GRTOPO

     

    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ψυχικα με εχει ταλαιπωρησει η Τραπεζα Αττικης.

    Ελαβα στις 8 Δεκεμβριου το παρακατω e-mail:

     

    Κύριε **********,

     

    Σας ενημερώνουμε ότι, κατά τον έλεγχο του φυσικού φακέλλου της επένδυσής σας διαπιστώθηκε ότι το Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής Νο 213/05.02.2010 ******* ******** (ονομα εταιριας) δεν έχει εξοφληθεί με τυπικά αποδεκτό τρόπο.

     

    Συγκεκριμμένα η τραπεζική κατάθεση έγινε στο λογαριασμό των εταίρων και όχι στο λογαριασμό «********** ********* Ο.Ε.»

    Συνέπεια των ανωτέρω είναι η μη αποδοχή του εν λόγω τιμολογίου.

     

    Δεδομένου ότι ο φάκελλος βρίσκεται σε φάση τελικής Πιστοποίησης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το αν υπάρχει κάτι διαφορετικό και μέχρι την 14/12/2010.

     

    Σε άλλη περίπτωση η έκθεση του ελέγχου θα κλείσει με τα οριζόμενα στους όρους του προγράμματος και η πληρωμή θα απορριφθεί ως μη αποδεκτή

     

     

    Σε αναμονή

     

     

    ATTICA BANK

    Διεύθυνση Πίστης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων

    Τμήμα Εθνικών και Κοινοτικών Επιδοτήσεων

     

    Παιδια η επιδοτηση μου ειναι το 80% του ποσου 8663,71 ευρω δηλαδη 6930,97 Ευρω. Την επιδοτηση την χανω ολη επειδη το Στατικο Προγραμμα κανει 4100 Ευρω!!!!

     

    Αντι η Τραπεζα Αττικης να βοηθα τους νεους μηχανικους δειχνει παντελη αδιαφορια και αγενεια στους κοπους και τις θυσιες αυτων κοιταζωντας το γραμμα του νομου και οτι την ουσια!!!

    Οι ανθρωποι ζουν σε αλλο κοσμο!!!!

     

    Μίλα με το ΕΣΠΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ και πήγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο τμήμα ελέγχου της τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ απο ΚΟΝΤΑ. Οχι τηλεφωνικά όχι με email. Εξάντλησέ το!

  7. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από Marfin.

    Μέχρι τέλος του μήνα θα ανοίξει η κάνουλα.

     

    Μου είπαν για λογαριασμό, τους είπα αφού λέει επιταγή, μου είπαν ότι άλλαξε, τους είπα θα το ψάξω (πού όμως; ;) ).

    Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να τους προσκομίσω ένα αθεώρητο τιμολόγιο επιδοτήσεων.

    Άλλος λέει για Απόδειξη Πώλησης, άλλο για τιμολόγιο επιδοτήσεων...

    Ας πάρουμε μία από όλα για να είμαστε σίγουροι.

     

    Εγώ έκοψα τιμολόγιο πώλησης. Είχα και απόδειξη είσπραξης μαζί μου, αλλά δε χρειάστηκε.

    Όσον αφορά για το λογαριασμό, αφού άλλαξε, ζήτησε τους να σου δείξουν την εγκύκλιο.

    Πελάτες ψαχνουν...

  8. Περίπου 20 Σεπτέμβρη κατεθεσα εγω σε Εθνική τον φάκελο.

     

    Με ενημε΄ρωσαν χτες να περάσω απο εκει την ΠΑρασκευη, με ολον τον φακελο μου (το αντιγραφο μου??? και πως ξεραν πως θα εχω αντίγραφο), και αθεωρητο μπλοκάκι .... βρε λες αν πληρωθω??????

     

    Κι εμένα! (χωρίς να μου ζητήσουν φάκελο...)

  9. Αλήθεια σε ποιά τράπεζα είσαι? Επειδή έχω και εχώ το ίδιο ζήτημα, όχι με ολόκληρη την επιδότηση, αλλά με ένα σταθερό υπολογιστή, έψαξα να βρω κάποια σχετική ανακοίνωση, αλλά δυστυχώς τίποτα...έχω ήδη ζητήσει να μου στείλουν επίσημα τι δεν θα μου δικαιολογήσουν, για να δω πως θα προχωρήσω...

     

    Στην εθνική. Το θέμα είναι οτι δικαιολογούν τόσους υπολογιστές όσες θέσεις εργασίας υπάρχουν στην επιχείρηση. Ενα σταθερό και ένα φορητό ανά θέση εργασίας. Το θέμα είναι οτι ο φορητος είναι κάτι άλλο απο το netbook, και εν πασει περιπτώση όταν έχει εγκριθεί η πρόταση δεν μπορούν μετά να στο κόβουν!

  10. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα netbook?

    Είχα συμπεριλάβει ένα netbook κι ενα laptop στην αρχική μου πρόταση, η οποία και εγκρίθηκε.

    Τώρα μου το έκοψαν γιατί "κρίθηκε υπερβολική η ποσότητα του προμηθευόμενου εξοπλισμού συγκριτικά με το απασχολούμενο στην επιχείρησή σας προσωπικό (δεύτερος φορητός υπολογιστής)."

    Έκανα μια επιστολή στην οποία εξηγούσα οτι είναι κάτι άλλο απο laptop και οτι μου το είχαν αρχικά εγκρίνει.

    Χωρίς αποτέλεσμα...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.