Μετάβαση στο περιεχόμενο

proto1983

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από proto1983

  1. Κύριε Ροδόπουλε,

     

    στην Αυστρία υπάρχουν μεν δουλειές αλλά πρέπει να γνωρίζεις Γερμανικά δε,όπως και στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες νομίζω πρέπει να ξέρεις την εκάστοτε γλώσσα.Το λέω από εμπειρία γιατί έζησα Αυστρία.Τώρα είμαι στο Κατάρ και εδώ ολοκληρώνεται το έργο και σκέφτομαι να πάω πάλι εκεί.

  2. Μου έχουν στείλει προσφορά απο μια κοινοπραξία όπου η επικεφαλής είναι Αυστριακή εταιρεία και οι άλλες 2 Αραβικές.Θα κατασκευάσουν την πράσινη γραμμή του μετρό,τα λεφτά σχετικά καλά είναι απλά άλλοι λόγοι με κωλύουν προς το παρόν.

  3. Καλησπέρα!έχω μια ερώτηση.Θα δουλέψω σε εταιρεία με μπλοκάκι,με πληρωμένο ΤΕΒΕ(ευτυχώς).Θα φορολογηθώ με την κλίμακα των μισθωτών(εφ΄όσον έχω σύμβαση μόνο με αυτή την εταιρεία);Και επίσης όσο αφορά τα βιβλία και τις αποδείξεις,δεν χρειάζονται θεώρηση,όπως μου είπαν και στην εφορία δλδ.Αλλά θα πρέπει να κάνω κάθε μήνα συγκεντρωτική κατάσταση πελατών,από το Μάιο για τους 4 πρώτους μήνες όπως έχω διαβάσει?Αν γνωρίζει κάποιος τι αλλάγες υπάρχουν καθώς είχα δουλέψει παλιότερα με το συγκεκριμένο σύστημα και τώρα δεν γνωρίζω τι γίνεται.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    '

  4. οι συγκοινωνίες εδώ είναι πολύ καλές.Εγώ παίρνω την μηνιαία κάρτα(47 ευρώ),η οποία ισχύει για όλα τα μέσα μεταφοράς.Επίσης υπάρχει και ημερήσιο εισιτήριο,εβδομαδιαίο,ετήσιο κτλ.Απο φαγητό μπορείς να βρεις όλες τις τιμές,τα σουπερμάρκετ σχετικά φθηνά.

  5. Πως είναι εκεί από πλευρά διαβίωσης και μισθών? Εννοώ με τι μισθό περίπου καλύπτεις τα έξοδά σου?

    δουλεύω σε μία άσχετη δουλειά με το αντικείμενο.Παίρνω τον βασικό μισθό 1070 περίπου.Τώρα σαν νέος μηχανικός ξεκινάς περίπου από το 1500άρι.Τα ενοικια πάντως είναι πανάκριβα.Εγώ δίνω 300 για ένα δωμάτιο,με όλα μέσα βέβαια.

  6.  

     

    Είναι πολύ δυσκολο να βρεις δουλεια στο αντικειμενο σου δουλεύοντας σε άλλο τομεα σε ξενη χωρα αλλα τι ακριβως εχεις να χασεις δοκιμάζοντας;;; Το θεμα είναι να τολμήσεις να προσπαθήσεις και όχι να καθεσαι στα αυγα σου και να μιζεριαζεις .

    εγώ το δοκιμάζω τώρα αλλά χωρίς αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

  7. Εγώ πάντως είμαι Αυστρία περίπου ένα χρόνο και εργάζομαι σε δουλειά άσχετη με το αντικείμενο και ακόμα δεν έχω βρει κάτι σχετικό.Αν ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω από Αυστρία,Γερμανία ας μας διαφωτίσει.

  8. GEORGE MICHEAL πιστεύω πως δεν είναι έτσι τα πράγματα για όλους...υπάρχουν νέοι που θέλουν να κάνουν και άλλες δουλειές...και εγώ το χειμώνα δούλευα σε εργοστάσιο με πλαστικά και ας έχω τελειώσει ΤΕΙ...το θέμα είναι πως τώρα ούτε αυτές τις δουλειές βρίσκω...και δεν θέλω να τα βλέπω μαύρα και άραχνα,αλλά όταν μένεις για καιρό χωρίς δουλειά,ναι,τότε θες δεν θες,θα τα δεις έτσι...και επίσης κάποιος έγραψε πιο πριν ότι μεγάλο ρόλο παίζουν και οι γνωριμίες στην Ελλάδα,κάτι το οποίο εγώ δεν το έχω.....

    • Upvote 1
  9.  

     

    Οι καλες οι θεσεις καπαρωνονται μεσω απευθειας συστασεων κ κρυφων μεταγραφων, ενω οι χαμαλοθεσεις ειναι αυτες που προοριζονται για βιογραφικα.

     

     

     

    οι υπόλοιποι που δεν έχουμε συστάσεις και γνωριμίες,μας τρώει η μαρμάγκα...

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.