Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giwrghs

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Giwrghs

  1. παιδιά , επειδή μου ζητήθηκε να υπογράψω μια τέτοια μελέτη , γνωρίζει κανένας αν είναι υποχρεωτική η πληρωμή του μηχανικού και πού μπορώ να μάθω ακριβώς την τιμολόγησή της .

    • Downvote 1
  2. Παιδιά έχει κανείς εγκαταστήσει τον συγκεκριμένο inverter ? ψάχνω οδηγίες όσον αφορά την ηλεκτροδότηση του γιατί είναι πρώτη φορά που τον χρισιμοποιώ σε μελέτη μου βγάζει ενδείξεις κατά την σύνδεσή του !

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

  3. όντως ο Protect 10 έχει 3 MMPT , παιδιά έχει κανένας οδηγείες ηλεκτροδότησης του , έχω πρόβλημα με τις ενδείξης κατα την σύνδεση του , εχει κανένας εμπειρία πάνω σε αυτόν τον Ιinverter ?

     

    Παρακαλώ μην επεκτείνεστε εκτός θέματος. Εδώ η συζήτηση είναι γενική. Μπορείτε να δημιουργήσετε νεό θέμα σχετικά με το ζήτημά σας.

    miltos

  4. Παιδιά είναι σίγουρο αυτό έτσι? Γιατί είμαι διπλ.Μηχανολόγος Μηχανικός και είχαμε δώσει μεγάλο βάρος στις επιστήμη κατασκευών με μέταλλο. Πάντως και από το ΤΕΕ ίδια απάντηση μου έδωσαν.Τώρα ο εργοδότης θέλει να του βάλω υπογραφή γι αυτό ρωτάω ...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.