Μετάβαση στο περιεχόμενο

iordanhs

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από iordanhs

  1.  βιβλίο ΚΕΠ  σου δίνουν, το θέμα είναι οτι αφού δεν μπορείς να πάρεις του 3 μηχανικού μετα , ποια εταιρεία θα σε πάρει ? με τι προοπτικές αφού δεν μπορείς να εξελιχθείς.. θα είσαι για πάντα δόκιμος? ......................

  2. Αυτό φίλε μάλλον πρέπει να είναι ράδιο αρβύλα. Εγώ πήρα τηλ στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ και μου είπαν ότι μέσα στον Οκτώβριο θα συνεδριάσει η επιτροπή και να προτείνει αλλαγή του άρθρου 35.Αλλά και να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί,που σημαίνει θα πάρει κάποιους μήνες. Εγώ τώρα θα βγάλω τα σωστικά. Από το υπουργείο μου είπαν ότι έχουν κοπεί όλοι στη διαδικασία αναγνώρισης και ΑΕΙ και ΤΕΙ.Δεν ξέρω λοιπόν αν υπάρχει θέμα εδώ απαξίωσης των τει.Τώρα όσον αφορά την αντιστοιχία με την ΑΕΝ μηχανικών,προφανώς και δεν είναι ίδιες σχολές,άρα δε γίνεται να είναι και ίδια τα μαθήματα. Εγώ κατέβασα το πρόγραμμα σπουδών μιας ΑΕΝ μηχανικών και το αντίστοιχο της δικής μου.Προφανώς και δεν είναι η ιδια,αλλά είναι παρόμοια. Αρκετά μάλιστα. Άρα από που προκύπτει ότι θα δώσουμε 10-13 μαθήματα?Και ότι αυτό θα γίνει μόνο για τους απόφοιτους των Τει?

    6/10/2015 εγινε η συνεδριαση δεν γνωριζω τι αποφασίστηκε....Τοσο πριν τον νομο 2014 γτ θελανε μονο 12 μηνες και το αλλαξανε τωρα φιλε μου , το θεωρεις δικαιο? δεν σημαινει αυτο απαξιωση? οσο για τα μαθηματα τωρα , ρωτηθηκε καθηγητης αεν οσο καναμε τα σωστικα ... 

     

    https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxhZW5tYWt8Z3g6MzA0ZmFiZjUxODQwYmU3MQ

     

     

    οταν πας ρωτα .....

  3.  

    Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα παιδιά ! Καινούριος και γω σε αυτόν τον τομέα…. Μηχανολόγος Μηχανικός από ΤΕΙ, είπα και γω να μπαρκάρω να γίνω μηχανικός….
    Σήμερα πήγα και πήρα το χαρτί για τα σωστικά και έκανα μια ερώτηση πως γίνεται η αντιστοιχία από μηχανολόγος ΤΕΙ να μπεις για δόκιμος μηχανικός αρχικά… 
    Μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει και το θέμα έχει πάει δικαστικά κάτι τέτοια και μπορεί να μην ισχύει το χαρτί του μηχανολόγου από ΤΕΙ για να ξεκινήσεις σαν δόκιμος κλπ. κλπ.… ΕΛΕΟΣ όμως δλδ …. Όλα αυτά για να βάλουν μόνο τους δικούς τους από ΑΕΝ… Κρίμα... Άμα έχει κάποιος κάτι νεότερο ας το αναφέρει ρε παιδιά να δούμε τι θα γίνει .. Γιατί τα παράβολα καλά ξέρουν και τα παίρνουν αλλά να σε πληροφορήσουν για κάτι δεν έχουν ιδέα…. 

     

    ετσι ακριβως .... τρομερη απαξιωση για τα τει... τα κανανε ισοδυναμα με αεν και τωρα κανουν αυτο.. πιθανον να δωσουμε 10-13 μαθηματα αεν αποτι εμαθα..                                         https://drive.google.com/file/d/0B7Jb_n_W6q6bUzhXWjBIdmJ0MlU/view.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.