Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελενα Π

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Ελενα Π

  1. ρε παιδια γνωριζει καποιος για την αμοιβη ελεγκτη δομησης αν υπαρχει αναγκης συμβασης και επειδη νομιζω οχι, πως κατατασσεται η αποδειξη που κοβουμε στο μπλοκακι. Δηλαδη μετραει Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ στους 3 εργοδοτες (για να μπουμε στο καθεστως μισθωτων). 

  2. Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς τι γίνεται με συμψηφισμό προστίμου αυθαιρέτου τριτογενούς τομέα;

     

    1. Έχω ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητα κτίρια αλλά με κοινά συστήματα ΖΝΧ. Ο πελάτης θέλει να αλλάξει το σύστημα ΖΝΧ με αντλία θερμότητας και ηλιακούς συλλέκτες. Αποφάσισα λοιπόν να εκδώσω κοινό ΠΕΑ για όλη την μονάδα. Το θέμα είναι ότι με τον οδηγό που έβγαλαν (προφανώς τον πήραν από το εξοικονομώ που αφορούσε μόνο κατοικίες) αναφέρει 1300 ευρώ για ηλιακά συστήματα ανά διαμέρισμα! Εδώ που έχουμε ξενοδοχείο πως θα υπολογίσουμε την αναλογία κόστους συλλεκτών.

     

    2.Επίσης, στο εξοικονομώ προβλεπόταν (αν δεν κάνω λάθος) αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου, όπου έπρεπε να δικαιολογήσεις ότι ο λέβητας έχει κατεστραμμένη μόνωση κλπ. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί στον συμψηφισμό να συμπεριλάβει λεβητα πετρελαίου σε κατοικία - πολυκατοικία, όταν ας πούμε υπάρχουν ηλεκτρικά σώματα ή θερμοπομποί;

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.