Μετάβαση στο περιεχόμενο

petranhar

Members
  • Περιεχόμενα

    147
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από petranhar

  1. Καλησπέρα. To θερμαντικό σώμα θα ήταν καλύτερα να έμπαινε σε έναν από τους τοίχους μέσα στον κύκλο από το συνημμένο σχήμα.

    Εν πάση περιπτώσει όπως είπε και ο didonis θα ήταν καλύτερα να βάλεις θερμοστατικές και αν θα ήθελες για λιγότερα έξοδα μπορείς να βάλεις στα σώματα στο χώρο που είναι το ενεργειακό τζάκι.

    katopsi-nea.jpg

  2. On 11/7/2022 at 10:59 ΜΜ, Artemiscv said:

    Πραγματικά τους έχω ικανούς να κάνουν και το παραπάνω που αναφέρεις..και στο τηλέφωνο σου λένε πλέον την αξιολόγηση την έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία οπότε ότι και να σας πούμε αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο!! Να μας δώσουν στοιχεία της εταιρείας και του κάθε αξιολογητή τότε και να επικοινωνούμε μαζί τους μήπως βγάλουμε άκρη (λέμε τώρα!).. Και να μας πουν πως γίνεται μέσω μιας ανακοίνωσης να μπορούν να νομοθετούν κιόλας εκτός των άλλων!!

    Τη λύση που προτείνεις τη σκέφτηκα και εγώ, δεδομένου ότι η διαδικασία της νομιμοποίησης σε παραδοσιακό οικισμό θα καθυστερήσει σίγουρα πολύ, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται αφού έχουμε βάλει τα στοιχεία του παραστατικού στην καρτέλα (αριθμός, ημερομηνία) και έχουν κλειδώσει..δεν βλέπω τρόπο να αλλάξει αυτό και φοβάμαι πως δεν θα το δεχτούν κιόλας.

    Συνάδελφε Artemiscv θα ήθελα να σε ρωτήσω αν προχωρησες στην ακύρωση του παραστατικου και αν ναι με τι αποτέλεσμα καθώς έχω μια ανάλογη περίπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  3. Δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Πρέπει να το δοκιμάσεις γιατί η αρχική μέτρηση είναι "απαράδεκτη"... Μεγάλο ρόλο παίζει το υπέδαφος

  4. 2 ώρες πριν, Skrats said:

    Καλημέρα!

    Σε μονοκατοικία οι κχ βρίσκονται στον όροφο και οι βχ στο ισόγειο. Για το ΠΕΑ θα πρέπει να επιλέξω ολόκληρο το κτίριο ή κτιριακή μονάδα; Επίσης για την αμοιβή του ΠΕΑ (Εξοικονομώ) θα υπολογιστεί μέσω της επιφάνειας των κχ ή στο σύνολο των κχ και των βχ?

     

    • Thanks 1
  5. 3 ώρες πριν, dib said:

    Συνάδελφε @petranhar ... όταν λες απέρριψαν και τη δική σου, ποια απο τις δύο περιπτώσεις είχες, αυτή της αλλαγής μόνο του λέβητα με Α/Θ ή όπως της δικής μου περίπτωσης με ολοκληρωμένη εγκατάσταση ?

    Γιατί αν η περίπτωση σου είναι σαν την δική μου, να μην προσδοκώ τα 100€ απο το πρόγραμμα αλλά να τα ζητήσω απο τον ωφελούμενο.

    Όπως η δική σου

  6. 21 ώρες πριν, dib said:

    Συνάδελφε να υποθέσω οτι το διαμέρισμα ή η μονοκατοικία που αναφέρεσαι, είχε εγκατάσταση θέρμανσης με εσωτερικό δίκτυο (δισωλήνιο/μονοσωλήνιο) και θερμαντικά σώματα και κάνατε αλλαγή μόνο την πηγή ενέργειας θέρμανσης, δηλ. απο λέβητα πετρελαίου βάλατε Α/Θ.

    Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφω, μόνο η αλλαγή πηγή ενέργειας θέρμανσης δεν συνιστά μελέτη θέρμανσης.

    Το λέω γιατί είμαι στη φάση ολοκλήρωσης έργου για αίτηση του '20 και έχω αντίστοιχη περίπτωση με σένα, αλλά η δική μου περίπτωση, αφορά διαμέρισμα που κατάργησαν τη κεντρική θέρμανσης και τρέξαμε εσωτερικό δίκτυο σωλήνων (δισωλήνιο) και βάλαμε Α/θ (με ίδια σώματα), εν ολίγοις κάναμε ολόκληρη εγκατάσταση θέρμανσης.

    Αν απορρίψουν και τη δική μου αίτηση που είναι ολοκληρωμένη εγκατάσταση θέρμανσης, σημαίνει οτι σαν μελέτη (των 100€), δέχονται μόνο τη μελέτη φ. αερίου.

     

    Δυστυχώς έτσι είναι. Απέρριψαν και δική μου...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.