Μετάβαση στο περιεχόμενο

GIANNIS9480

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από GIANNIS9480

  1. Φίλε SDim,

     

    τσέκαρε λίγο το κελί Β5 (εισφορά αλληλεγύης) γιατί μάλλον υπολογίζει λάθος... Το υπολογίζει με βάση το μηνιαίο καθαρό κέρδος και όχι με το ετήσιο και πάντα είναι μηδενικό!!!

  2. Αυτά τα επιδόματα ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται μέσα στο αρχείο αυτό... Τα έχω αφήσει εκτός γιατί και προ μνημονίου, τα επιδόματα αυτά σπανίως εργοδότες τα έδιναν!

  3. gp1 τί εννοείς για τους μισθούς μετά μηνονίου 2. Το αρχείο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΥ ΤΣΜΕΔΕ 2012_v2.xls περιέχει όλες τις φετινές αλλαγές. Είναι ενημερωμένο με τις νέες κρατήσεις του ΤΣΜΕΔΕ, το νέο ΦΜΥ, το νέο αφορολόγητο των 5000 €, την εισφορά αλληλεγύης. Αν δεις ότι λείπει κάτι ενημέρωσέ με να το διορθώσω, αλλά νομίζω ότι είναι οκ.

     

    Ευχαριστώ

  4. Έχεις δίκιο για τα επιδόματα μεταπτυχιακού-γάμου-τέκνων κλπ. αλλά είπα να μην τα συμπεριλάβω μιας και κανένας δεν τα δίνει και επίσης, όλα είναι ρευστά. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να τα συμπεριλάβω να το κάνω...Πείτε μου

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.