Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagelis61

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από vagelis61

  1.  

    το 716 δεν υπήρχε ούτε το 99 που ήμουν εκεί.

     

    είχε γίνει 3 και 37 λμχ. η τότα όμως ζούσε

    Πού τη θυμήθηκες τη Τότα, μορφή μεγάλη τι να λέμε τώρα. Αν αρχίσουμε να διηγούμαστε ιστορίες δεν τελειώνουμε ούτε μεθαύριο.
  2. Οι άδειες μικρής κλίμακας δεν είναι άδειες για να χτίσει κάποιος, είναι για μεμονομένες μικροεργασίες επισκευής, ανακαίνισης κλπ , εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να δηλώνουμε ότι υπάρχει οικ. άδεια.

  3. Όπως ανέφερε ο συνάδελφος προηγουμένως, οι άδειες οι οποίες είχαν χορηγηθεί εκείνη την εποχή αφορούσαν λυόμενα μέχρι 50 μ2 είτε ξύλινα είτε με τσιμεντόπλακες. Εσύ σε κάθε περίπτωση θα θεωρήσεις ότι υπάρχει άδεια οικοδομής.

  4. Συνάδελφοι καλημέρα! Είμαι καινούργιος στο forum και έχω το εξής ερώτημα. Σε αγροτεμάχιο εξ΄ αδιαιρέτου όπου υπάρχουν περισσότερα από ένα αυθαίρετα κτίσματα διαφόρων ιδιοκτητων, μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης μεμονομένα να προβεί στη ρύθμιση ή πρέπει να τακτοποιηθούν ταυτόχρονα όλα τα κτίσματα μέσα στο αγροτεμάχιο;

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.